Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Ολλανδία μπορεί να απαγορεύσει την είσοδο τουριστών στα coffe shops
Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Η Ολλανδία μπορεί να απαγορεύσει την είσοδο τουριστών στα coffe shops

Σύμφωνα με τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφαίνεται υπέρ των ολλανδικών Αρχών ως προς το δικαίωμα απαγόρευσης της εισόδου τουριστών στις καφετέρες που πωλούν κάνναβη. Το Διικαστήριο ανακοίνωσε […]

Σύμφωνα με τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφαίνεται υπέρ των ολλανδικών Αρχών ως προς το δικαίωμα απαγόρευσης<...> της εισόδου τουριστών στις καφετέρες που πωλούν κάνναβη. Το Διικαστήριο ανακοίνωσε ότι η πόλη του Μάαστριχτ κινήθηκε σε νόμιμα πλαίσια αποφασίζοντας το 2005 σχετική απαγόρευση, με στόχο να αποθαρρύνει τους τουρίστες που έφθαναν οδικώς από το Βέλγιο και τη Γερμανία για να προμηθευτούν κάνναβη.

Οι επικριτές τονίζουν, ωστόσο, ότι τα σχέδια της ολλανδικής κυβέρνησης παραβιάζουν τους νόμους της ΕΕ που εγγυώνται την ελεύθερη αγορά σε αγαθά και υπηρεσίες. Η κατανάλωση κάνναβης στην Ολλανδία είναι επιτρεπτή σε μικρές ποσότητες, με την κατοχή και την αγορά να περιορίζεται σε πέντε γραμμάρια ανά ενήλικα ανεξαρτήτως της εθνικότητας του καταναλωτή.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024