Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Royal Caribbean 'κόβει' τις προσεγγίσεις των πλοίων της στα ρωσικά λιμάνια
Κρουαζιέρα

Η Royal Caribbean 'κόβει' τις προσεγγίσεις των πλοίων της στα ρωσικά λιμάνια

Άλλες γραμμές κρουαζιέρας, όπως οι MSC Cruises, Viking, NCLH και Carnival έχουν ανακοινώσει παρόμοιες αλλαγές.

Η εταιρεία κρουαζιέρας Royal Caribbean Group, όπως και άλλες του κλάδου, αναστέλλει τις προσεγγίσεις της στα ρωσικά λιμάνια. Πιο συγκεκριμένα, η Royal Caribbean International ανέβαλε τις προσεγγίσεις στην Αγία Πετρούπολη to για όλο το καλοκαιρινό της πρόγραμμα, ενώ η “αδελφή” εταιρεία Celebrity Cruises ανακοίνωσε ότι αφαιρεί τη ρωσική πόλη από τα δρομολόγιά της. Αντ’αυτής, η Celebrity θα “πιάνει” σε λιάνια της Σκανδιναβίας.

Επίσης, η Silversea Cruises ανακατευθύνει τα δρομολόγια του θερινού της προγράμματος, ώστε να αποφύγει στάσεις σε Ρωσία και Ουκρανία.

Άλλες γραμμές κρουαζιέρας, όπως οι MSC Cruises, Viking, NCLH και Carnival έχουν ανακοινώσει παρόμοιες αλλαγές.

“Με τα πρόσφατα γεγονότα, πήραμε την απόφαση να ακυρώσουμε τις επισκέψεις μας στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας σε όλα τα καλοκαιρινά δρομολόγια του 2022. Έχουμε σχεδιάσει εναλλακτικά λιμάνια και θα κοινοποιήσουμε τις αλλαγές δρομολογίων τις επόμενες ημέρες στους επισκέπτες και τους ταξιδιωτικούς μας εταίρους”, δήλωσε η Royal Caribbean Group.

Οι τιμές των μετοχών της Royal Caribbean, της Carnival Corp και της Norwegian Cruise Line Holdings έπεσαν σημαντικά, καθώς οι εταιρείες κρουαζιέρας άρχισαν να αναστέλλουν τις προσεγγίσεις στα ρωσικά λιμάνια.

“Υπό το φως των πρόσφατων επιθέσεων της Ρωσίας στην Ουκρανία, τα εμπορικά σήματα της Carnival Corporation θα τροποποιήσουν τα δρομολόγιά τους την ερχόμενη εβδομάδα μόλις επιβεβαιωθούν εναλλακτικά λιμάνια. Υπερασπιζόμαστε την ειρήνη”, σημείωσε στο Twitter η Carnival.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024