Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΙκανοποιημένος από την κινητοποίηση των ελληνικών υπηρεσιών ο Παπαδόπουλος

Ικανοποιημένος από την κινητοποίηση των ελληνικών υπηρεσιών ο Παπαδόπουλος

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αποτελεσματική και ταχύτατη κινητοποίηση των ελληνικών υπηρεσιών πριν και μετά το αεροπορικό δυστύχημαδήλωσε προχτές, Τρίτη 17 Αυγούστου 2005, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Τάσσος Παπαδόπουλος, […]

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αποτελεσματική και ταχύτατη κινητοποίηση των ελληνικών υπηρεσιών πριν και μετά το αεροπορικό δυστύχημα<...>δήλωσε προχτές, Τρίτη 17 Αυγούστου 2005, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Τάσσος Παπαδόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε στο υπουργείο Εσωτερικών με τους υπουργούς Εσωτερικών, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, και Μεταφορών, κ. Μιχάλη Λιάπη, καθώς και με το γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Παναγιώτη Φούρλα.

“Θα παρακολουθήσουμε την πορεία των ερευνών και θα συμβάλλουμε στη διερεύνηση αυτής της αεροπορικής τραγωδίας. Ελπίζουμε στο τέλος να διαφανεί η πλήρης αλήθεια των γεγονότων τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος, προσθέτοντας πως “αν χρειαστεί δεν θα διστάσουμε να καλέσουμε εμπειρογνώμονες από το εξωτερικό, ώστε να διαπιστωθεί το επίπεδο των διαδικασιών και των μέτρων ασφαλείας”. Ωστόσο, όπως κατέληξε “δεν πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα, προτού υπάρξουν οι σχετικές πιστοποιήσεις από τις αρμόδιες αρχές”.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε πως “η συνεργασία των δύο κυβερνήσεων και των αρμόδιων υπουργών ήταν, είναι, και θα παραμείνει αρμονική και διαρκής έως ότου διαλευκανθούν πλήρως τα αίτια του δυστυχήματος”. “Είναι γνωστό” πρόσθεσε “πως η διαλεύκανση αυτή των αιτιών σημαίνει έρευνα πολλών παραγόντων και καμία δήλωση από την κυβέρνηση δεν θα γίνει για να μην προκαταβάλει το πόρισμα των ειδικών”.

Τέλος, ο κ. Λιάπης διαβεβαίωσε τον κ. Παπαδόπουλο ότι “θα γίνει ότι είναι δυνατόν για τη διερεύνηση αυτής της μοιραίας πτήσης”, ενώ όπως τόνισε “η κυβέρνηση συνεργάζεται άριστα με Κύπριους και Αμερικανούς εμπειρογνώμονες”. “Πολιτική βούληση της κυβέρνησης”, είπε ο κ. Λιάπης, “είναι να επισπευσθούν όλες οι διεργασίες για να διερευνηθούν τα αίτια του αεροπορικού δυστυχήματος”. Τέλος, ο Έλληνας Υπουργός Μεταφορών υπογράμμισε πως δεν πρέπει να περιμένουμε άμεσα απαντήσεις, καθώς οι διαδικασίες αυτές παγκοσμίως είναι χρονοβόρες”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024