Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΙσχυρή καταιγίδα σε Ισπανία, Γαλλία και Πορτογαλία με τρεις νεκρούς
Ακύρωση δεκάδων πτήσεων στα Κανάρια Νησιά

Ισχυρή καταιγίδα σε Ισπανία, Γαλλία και Πορτογαλία με τρεις νεκρούς

Μια ισχυρή καταιγίδα που έπληξε το Σάββατο, την Πορτογαλία και αργότερα την Ισπανία και τη Γαλλία προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων, έναν σε κάθε χώρα, και διέκοψε την ηλεκτροδότηση σε […]

Μια ισχυρή καταιγίδα που έπληξε το Σάββατο, την Πορτογαλία και αργότερα την Ισπανία και τη Γαλλία προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων, έναν<...> σε κάθε χώρα, και διέκοψε την ηλεκτροδότηση σε χιλιάδες νοικοκυριά. Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, στην Πορτογαλία η καταιγίδα, με ανέμους που έφταναν τα 140 χιλιόμετρα την ώρα, προκάλεσε το θάνατο ενός 10χρονου παιδιού από πτώση δέντρου στην πόλη Παρέδες (βορειοδυτικά), σύμφωνα με την πορτογαλική πολιτική προστασία. Στη Γαλικία, στα βορειοδυτικά της Ισπανίας, μία γυναίκα 82 ετών έχασε τη ζωή της εξαιτίας της κατάρρευσης ενός τοίχου, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές. Στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας ένα άνδρας σκοτώθηκε από την πτώση ενός κλαδιού δέντρου στην πόλη Λισόν.

Η καταιγίδα δημιουργήθηκε στον Ατλαντικό Ωκεανό δυτικά της Μαδέρας τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο. Aνεμοι που έφταναν τα 120 χλμ./ώρα έπληξαν και το ισπανικό αρχιπέλαγος των Κανάριων Νήσων, κυρίως τα νησιά Λα Πάλμα, Τενερίφη και Μεγάλη Κανάριο, προκαλώντας την ακύρωση δεκάδων πτήσεων και διακόπτοντας την ηλεκτροδότηση σε 10.000 νοικοκυριά, χωρίς όμως να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024