Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΚαι στη Γερμανία το TV Travelshop

Και στη Γερμανία το TV Travelshop

Το Βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι TV Travelshop που παρουσιάζει στο κοινό τουριστικά πακέτα και προορισμούς αρχίζει να λειτουργεί και στην Γερμανία. Γι’ αυτό τον λόγο, δημιουργήθηκε η εταιρία TV Travelshop GmbH, […]

Το Βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι TV Travelshop<.> που παρουσιάζει στο κοινό τουριστικά πακέτα και προορισμούς αρχίζει να λειτουργεί<...> και στην Γερμανία. Γι' αυτό τον λόγο, δημιουργήθηκε η εταιρία TV Travelshop GmbH, στην οποία έχει μειοψηφικό πακέτο μετοχών η TUI, ενώ μητρική εταιρία παραμένει η Βρετανική TV Travelshop.

Aπο την 1η Οκτωβρίου 2001, o κ. Rainer Ortlepp, πρώην διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της TUI, θα αναλάβει γενικός διευθυντής της TV Travelshop Germany. Η εταιρία σκοπεύει να βγει στον αέρα το πρώτο εξάμηνο του 2001. Το TV Travelshop Γερμανίας θα αρχίσει να εκπέμπει μέσω του δορυφορικού σταθμού Astra 1D, του οποίου μέλη είναι 10 εκατομμύρια γερμανικά νοικοκυριά. Το κανάλι θα κάνει εκπομπή επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο.

Παρόλη τη μετοχική συμμετοχή της TUI στην TV Travelshop Germany, σκοπός της εταιρίας είναι να παραμείνει ουδέτερη και να δέχεται τουριστικά πακέτα από όλους τους tour operators.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024