Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚατασκευή της πρώτης αποβάθρας για κρουαζιερόπλοια στη Μέση Ανατολή

Κατασκευή της πρώτης αποβάθρας για κρουαζιερόπλοια στη Μέση Ανατολή

Η πρώτη αποβάθρα στη Μέση Ανατολή, αποκλειστικά για κρουαζιερόπλοια κατασκευάστηκε στο Port Rashid, στο Ντουμπάι, με δυνατότητα να φιλοξενήσει δύο πλοία ταυτόχρονα. Η αποβάθρα θα χρησιμοποιηθεί από πολλές εταιρίες κρουαζιέρων, […]

Η πρώτη αποβάθρα στη Μέση Ανατολή, αποκλειστικά για κρουαζιερόπλοια κατασκευάστηκε στο Port Rashid, στο<...> Ντουμπάι<.>, με δυνατότητα να φιλοξενήσει δύο πλοία ταυτόχρονα. Η αποβάθρα θα χρησιμοποιηθεί από πολλές εταιρίες κρουαζιέρων, και ιδιαίτερα από τις Cunard και Seabourn Cruise Line.

Στόχος του Ντουμπάι είναι να προσελκύσει και άλλες εταιρίες και να τις ενθαρρύνει να συμπεριλαμβάνουν την πόλη στις κρουαζιέρες τους. Ο γενικός διευθυντής της διεύθυνσης Τουρισμού του Ντουμπάι, κ. Khalid bin Sulayem, δήλωσε ότι οι ταξιδιώτες που θα επισκεφτούν την αποβάθρα για πρώτη φορά, θα αποκομίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και θα φύγουν από την πόλη με τις καλύτερες αναμνήσεις. Επίσης, τόνισε ότι πρόκειται να παρουσιάσουν μία σειρά πρωτοβουλιών που θα ενθαρρύνουν τις κρουαζιέρες κατά τους θερινούς μήνες, ενώ σταδιακά η αποβάθρα θα αναπτύσσεται όλο και περισσότερο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών. Οι ήδη υπάρχουσες ανέσεις, περιλαμβάνουν προστασία των επιβατών και των αποσκευών τους με κάμερες, ένα γραφείο πληροφοριών, μια αίθουσα VIP, καταστήματα duty-free, έναν κήπο με φοίνικες, και τουαλέτες με εύκολη πρόσβαση για ανάπηρους.

Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας κρουαζιέρων Cunard, κ. Hans Rood, περιέγραψε την αποβάθρα ως ένα από τα πιο εκπληκτικά και αποτελεσματικά έργα που έχουν γίνει τελευταία και πολύ σύντομα θα αναδείξει το Ντουμπάι ως προορισμό για κρουαζιέρες. Επίσης, δήλωσε ότι με τη συνεργασία της εταιρίας με το Ντουμπάι, ελπίζει να αυξηθούν τα αγκυροβόλια που θα γίνονται από τα πλοία, στην αποβάθρα του Port Rashid.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024