Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςKοινές περιπολίες Ελλήνων και Βουλγάρων αστυνομικών στο Μπάνσκο
Περιπολίες για την ασφαλή διαμονή των Ελλήνων τουριστών

Kοινές περιπολίες Ελλήνων και Βουλγάρων αστυνομικών στο Μπάνσκο

Kοινές περιπολίες Eλλήνων αστυνομικών με Βούλγαρους συναδέλφους τους μέσα στο Βουλγαρικό έδαφος εγκαινιάζονται σήμερα στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Για το λόγο αυτό μεταβαίνει στο βουλγαρικό θέρετρο ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. […]

Kοινές περιπολίες Eλλήνων αστυνομικών με Βούλγαρους συναδέλφους τους μέσα στο Βουλγαρικό έδαφος εγκαινιάζονται σήμερα στο Μπάνσκο της<...> Βουλγαρίας. Για το λόγο αυτό μεταβαίνει στο βουλγαρικό θέρετρο ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Γιάννης Ραχοβίτσας, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Βούλγαρο ομόλογό του.

Συμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ και όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αυτό γίνεται για πρώτη φορά στο πλαίσιο της διμερούς συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας και ήδη βρίσκονται από τις 16 Ιανουαρίου στο Μπανσκο δύο Έλληνες αστυνομικοί που θα περιπολούν από κοινού με Βούλγαρους συναδέλφους τους.

Η συνεργασία αυτή αφορά στη διευκόλυνση και την ασφαλή διαμονή Ελλήνων τουριστών, καθώς και για την πρόληψη και αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν στην Ε.Ε. μπορούν να γίνονται κοινές περιπολίες και επιχειρήσεις μεταξύ όμορων ευρωπαϊκών χωρών σε βάθος 10 χλμ. ένθεν και ένθεν της συνοριακής γραμμής. Ωστόσο αυτή η συμφωνία με τη Βουλγαρία διευρύνει το χώρο ανάπτυξης της κοινής δράσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024