Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚΟΤ: Φεστιβάλ ζιβανίας στην Αθήνα

ΚΟΤ: Φεστιβάλ ζιβανίας στην Αθήνα

Με στόχο να γνωρίσουν οι Αθηναίοι ένα από τα γνήσια και πιο δημοφιλή παραδοσιακά προϊόντα της Κύπρου, τη ζιβανία, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού διοργανώνει “ανοιχτή” εκδήλωση στο πολιτιστικό κέντρο “Τεχνόπολις” […]

Με στόχο να γνωρίσουν οι Αθηναίοι ένα από τα γνήσια και πιο δημοφιλή παραδοσιακά προϊόντα της Κύπρου<...>, τη ζιβανία, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού διοργανώνει “ανοιχτή” εκδήλωση στο πολιτιστικό κέντρο “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων (αίθουσα `Κωστής Παλαμάς`).

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα απευθύνουν χαιρετισμό οι κ.κ Γιώργος Γεωργής, Πρέσβης Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Μιχαλάκης Ζαμπέλας, Δήμαρχος Λευκωσίας, Κέλλυ Μπουρδάρα, Αντιδήμαρχος Αθηναίων και Ανδρέας Ιωάννου, Πρόεδρος Αμπελοοινικών Προϊόντων Κύπρου.

Οι παρευρισκόμενοι εκτός από το να απολαύσουν ζιβανία και να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την λαϊκή καλλιτεχνική χορωδία και την ορχήστρα Γιωργαλλέτου.

Σημειώνεται ότι στην προσπάθεια αυτή συμπράττουν οι Δήμοι Αθηναίων & Λευκωσίας, το Συμβούλιο Αμπελοοινικών Προϊόντων Κύπρου, η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδος και η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Ζιβανίας θα κληρωθούν δύο αεροπορικά εισιτήρια για την Κύπρο, προσφορά των Κυπριακών Αερογραμμών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου 2006 και οι ώρες λειτουργίας είναι, το Σάββατο από τις 19:00 έως τις 23:00 και την Κυριακή από τις 19:00 έως τις 22:00.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024