Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςLufthansa: Νέα δρομολόγια προς Αφρική
Πτήσεις Κοινού Κωδικού προς Entebbe και Libreville

Lufthansa: Νέα δρομολόγια προς Αφρική

Η Lufthansa και η Brussels Airlines επεκτείνουν τις πτήσεις κοινού κωδικού σε μακρινές διαδρομές προς την Αφρική. Εφεξής, οι επιβάτες της Lufthansa θα μπορούν να επιλέξουν από 4 επιπλέον προορισμούς […]

Η Lufthansa και η Brussels Airlines επεκτείνουν τις πτήσεις κοινού κωδικού σε μακρινές διαδρομές προς την Αφρική. Εφεξής,<...> οι επιβάτες της Lufthansa θα μπορούν να επιλέξουν από 4 επιπλέον προορισμούς και 7 νέες συνδέσεις από τις Βρυξέλλες. Κρατήσεις εισιτηρίων για πτήσεις της Brussels Airlines από Βρυξέλλες προς Αμπιτζάν (Ακτή Ελεφαντοστού), Μπαντζούλ (Γκάμπια, Μπουτζουμπούρα (Μπουρούντι), Ντουάλα και Γιαούντε (Καμερούν), Ναϊρό-μπι (Κένυα) και Μονρόβια (Λιβερία) μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω Lufthansa με αριθμό πτήσης της Lufthansa. Επιπλέον, οι επιβάτες του γερμανικού αερομεταφορέα μπορούν να πετούν προς Ντουάλα και Γιαούντε στη βάση των κοινών κωδικών, με τη SWISS και προς το Ναϊρόμπι με Swiss ή Ethiopian Airlines.

Ομοίως, οι επιβάτες της Brussels Airlines μπορούν πλέον να πετούν μέσω Φρανκφούρτης προς τους προορισμούς της Lufthansa Aκρα (Γκάνα), Χαρτούμ (Σουδάν), Γιοχάνεσμπουργκ και το χειμώνα, Κέιπ Τάουν (και οι δύο πόλεις της Νοτίου Αφρικής) με αριθμό πτήσης της Brussels Airlines.Έτσι οι δύο αεροπορικές εταιρίες επεκτείνουν τη συνεργασία τους και διευρύνουν το δίκτυο διαδρομών τους προς τους πελάτες της εκάστοτε εταιρείας. Σε συνέχεια της τελευταίας επέκτασης πτήσεων κοινού κωδικού και συμπεριλαμβανομένων των νέων προορισμών της Lufthansa, Λίμπρεβιλ και Πορτ Χαρκούρ, η ίδια η Lufthansa θα εκτελεί πτήσεις προς 17 προορισμούς και θα προσφέρει πτήσεις προς επιπλέον 14 προορισμούς βάσει κοινού κωδικού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024