Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜε τουριστικούς φορείς της Κίνας συναντάται η Γιαννίρη
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Με τουριστικούς φορείς της Κίνας συναντάται η Γιαννίρη

Στο Πεκίνο βρίσκεται από χτες η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Μαρία Γιαννίρη, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους της τοπικής αγοράς στο πλαίσιο της ανάπτυξης των σχέσεων Ελλάδας – Κίνας στον τομέα του τουρισμού…

Στο Πεκίνο βρίσκεται από χτες η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Μαρία Γιαννίρη, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους της τοπικής αγοράς<...>στο πλαίσιο της ανάπτυξης των σχέσεων Ελλάδας – Κίνας στον τομέα του τουρισμού.

Ειδικότερα, η κυρία Γιαννίρη πρόκειται να συναντηθεί με τον ομόλογο της από το υπουργείο Τουρισμού της Κίνας κ. Liu Kezhi, με εκπροσώπους τοπικών φορέων του τουρισμού, καθώς και με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων με στόχο την ιδιαίτερη προβολή της Ελλάδας ως τουριστικό προορισμό.

Παράλληλα, η γενική γραμματέας, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού του Πεκίνου, ενώ θα επισκεφθεί και την έκθεση φωτογραφίας της δημοσιογράφου Rita Zhao με θέμα “Greece, Explore your senses”, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

Η επίσκεψη της γενικής γραμματέως στο Πεκίνο έρχεται ως συνέχεια της επίσημης επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει εκεί τον περασμένο Ιούνιο η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη Πετραλιά, και είχε δηλώσει ότι “το υπουργείο εργάζεται συστηματικά για να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι “δρόμοι του τουρισμού” από την Κίνα προς την Ελλάδα, καθώς η χώρα μας εκτός από το γενικό τουριστικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει σε κάθε επισκέπτη, προσφέρεται και για προπονητικό και αθλητικό τουρισμό. Για το λόγο αυτό μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό προορισμό των Κινέζων αθλητών, τόσο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου όσο και γενικότερα των διεθνών αθλητικών διοργανώσεων σε χώρες της Ευρώπης”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024