Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΜεξικάνικη βραδιά στην Αθήνα

Μεξικάνικη βραδιά στην Αθήνα

Με την ευκαιρία της εθνικής εορτής του Μεξικού στις 16 Σεπτεμβρίου, η αεροπορική συμμαχία SkyTeam που περιλαμβάνει τις εταιρίες Aeromexico, Air France, Alitalia, CSA-Czech Airlines, Delta και Korean, σε συνεργασία […]

Με την ευκαιρία της εθνικής εορτής του Μεξικού στις 16 Σεπτεμβρίου, η αεροπορική συμμαχία SkyTeam που<...> περιλαμβάνει τις εταιρίες Aeromexico, Air France, Alitalia, CSA-Czech Airlines, Delta και Korean, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental και υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Μεξικού, οργανώνει μια Μεξικάνικη εβδομάδα γαστρονομικής πανδαισίας υπό τους ήχους του περίφημου οκταμελούς μουσικοχορευτικού συγκροτήματος των “Mariachis”

Η Μεξικάνικη φιέστα θα διαρκέσει από τις 17 έως τις 25 Σεπτεμβρίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό κάθε βράδυ στο Cafe Zoe.

Με την φροντίδα των μελών του SkyTeam έρχονται στην Αθήνα 4 Chef του ξενοδοχείου El Presidente InterContinental ειδικά από το Μεξικό για να δημιουργήσουν αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις για το Αθηναϊκό κοινό. Το συγκρότημα των Mariachis έρχεται από τη Ρώμη.

Με την μοναδική αυτή συνεργασία των 6 αεροπορικών εταιρειών, μελών της SkyTeam, αποδεικνύεται στη πράξη, η συλλογική ωφέλεια που προσφέρουν στους πελάτες τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024