Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜια ελληνική εταιρεία εκπαιδεύει…Ασιάτες στην χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών για την αύξηση του τουρισμού
Digi.travel International Conference Thailand

Μια ελληνική εταιρεία εκπαιδεύει…Ασιάτες στην χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών για την αύξηση του τουρισμού

Το συνέδριο Digi.travel Conference, που γίνεται ​ετησίως​ στην Ελλάδα (φέτος στις 22 και 23 Νοεμβρίου)​ και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες -πρόσφατα στην Πολωνία και τη Σουηδία- απο την ελληνική εταιρεία Travel Media Applications, θα γίνεται πλέον κάθε χρόνο και στην Ασία.

Σε συνεργασία με την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (Tourism Authority of Thailand – ΤΑΤ), με τον Pacific Asia Travel Association (Τμήμα Ταϊλάνδης) και την Digital Innovation Asia (DIA), το συνέδριο Digi.travel Thailand International Conference θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Four Points Hotel Bangkok, στις 24 Φεβρουαρίου 2016. Σκοπός του διεθνούς αυτού συνεδρίου είναι να ​κατα​δείξει στις εταιρείες ταξιδιών και τουρισμού της ΝΑ Ασίας τρόπους για να αξιοποιήσουν τις ​νέες εξελίξεις στις​ ψηφιακές τεχνολογίες.

Οι περισσότερες ταξιδιωτικές εταιρείες εξακολουθούν να βασίζονται μόνο στις παραδοσιακές μεθόδους μάρκετινγ όταν στοχεύουν πολύπλοκες αγορές, όπως η Κίνα, η Ρωσία, η Βραζιλία, οι ευρωπαϊκές αγορές, οι αγορές της Ασίας και οι μουσουλμανικές αγορές. Αν και η συνεργασία με τους Tour Operators εξακολουθεί να είναι αποτελεσματική, τεχνικές ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως το μάρκετινγκ περιεχομένου και επιρροής μπορεί να “χτίσουν” την εικόνα ενός εμπορικού σήματος και να αυξήσουν τη ζήτηση.

Ο κ. Θεόδωρος Κουμέλης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του PATA Thailand, ιδρυτής της Travel Media Applications και διοργανωτής του συνεδρίου Digi.Travel Thailand International Conference, σχολιάζει: “Έχουμε δει μεγάλη ζήτηση από τις τουριστικές επιχειρήσεις στο ζήτημα να κατανοήσουν πως να εισέλθουν σε τουριστικές αγορές εξερχόμενου τουρισμού με έναν αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο”.

Το Digi.Travel Thailand International Conference, που θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου στη Μπανγκόκ, θα αφιερώσει μέρος της θεματολογίας του στην επικέντρωση σε διαδραστικά εργαστήρια για τους τρόπους εισαγωγής σε πολύπλοκες αγορές, όπως η Κίνα και η Ρωσία.

Ειδικοί της κινεζικής αγοράς, οι οποίοι θα είναι ομιλητές στο Digi.Travel Thailand International Conference είναι ο Jason Lu από το Ctrip.com, η Karen Tam από το Harbour City Hong Kong, μια καινοτόμα εταιρεία στη χρήση των Social Media στην Κίνα, και ο Jens Thraenhart, συνιδρυτής του κινεζικού ψηφιακού πρακτορείου Dragon Trail και του ChinaTravelTrends.com το 2008. Οι ειδικοί στη ρωσική αγορά που θα μιλήσουν στο συνέδριο είναι η Maria Gorbachev από την TMI Consulting, ο Nikita Kirgintsev από την Jetradar και η Οlga Gergenkop από την Centara International.

Το Διεθνές Συνέδριο Digi.travel διοργανώνεται και στην Αθήνα στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2016.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024