Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες του Εδιμβούργου

Μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες του Εδιμβούργου

Την μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά 27 από τα αξιοθέατα της πόλης με ένα μόνο εισιτήριο έχουν πλέονοι επισκέπτες του Εδιμβούργου. Το Edinburgh Pass διατίθεται για μία, δύο ή […]

Την μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά 27 από τα αξιοθέατα της πόλης με ένα μόνο εισιτήριο έχουν πλέον<...>οι επισκέπτες του Εδιμβούργου. Το Edinburgh Pass διατίθεται για μία, δύο ή τρεις ημέρες και εξασφαλίζει γρήγορη είσοδο (χωρίς αναμονή σε ουρές) στον Ζωολογικό κήπο του Εδιμβούργου, στο Scotch Whisky Heritage Center και στο Dynamic Earth, καθώς και σε ειδικές εκθέσεις στην Εθνική Πινακοθήκη της Σκοτίας και στο Εθνικό Μουσείο της Σκοτίας, μεταξύ άλλων.

Επίσης, οι κάτοχοι του εισιτηρίου μπορούν να γνωρίσουν την πόλη της Σκοτίας με αποκλειστικές προσφορές από 26 καταστήματα, εστιατόρια και ξεναγούς, καθώς και δωρεάν μετακίνηση μέσα στην πόλη και δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από και προς το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου. Επίσης, με την αγορά του εισιτηρίου διατίθεται δωρεάν και ο οδηγός της πόλης με χάρτη.

Να σημειωθεί ότι το Edinburgh Pass διατίθεται από τα κέντρα πληροφοριών για τουρίστες, αλλά και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Βρετανικού Οργανισμού Τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023