Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέα πτήση της Wizz Air από Doncaster Sheffield προς Ηράκλειο
Αεροπορικές εταιρείες

Νέα πτήση της Wizz Air από Doncaster Sheffield προς Ηράκλειο

Από το Doncaster Sheffield θα προσφέρονται τέσσερις νέες καλοκαιρινές πτήσεις προς το Dalaman της Τουρκίας, τη Μαγιόρκα στην Ισπανία, το Burgas της Βουλγαρίας και την Κρήτη.

Η Wizz Air ξεκινά έξι νέα δρομολόγια από τα αεροδρόμια Doncaster Sheffield, Gatwick και Luton προς Τουρκία, Βουλγαρία, Ισπανία και Ελλάδα την άνοιξη του 2021.


Από το Doncaster Sheffield θα προσφέρονται τέσσερις νέες καλοκαιρινές πτήσεις προς το Dalaman της Τουρκίας, τη Μαγιόρκα στην Ισπανία, το Burgas της Βουλγαρίας και την Κρήτη. Με την προσθήκη αυτών των νέων προορισμών, η Wizz Air θα λειτουργεί συνολικά 25 δρομολόγια από το Doncaster Sheffield, όπου η αεροπορική εταιρεία άνοιξε επίσημα μια βάση της τον περασμένο Οκτώβριο.

Από το Λονδίνο, η Wizz Air θα ξεκινήσει δρομολόγια όλο το χρόνο από το Gatwick στη Μάλαγα της Ισπανίας και στο Dalaman από το Luton. Αυτή θα είναι η πρώτη πτήση προς την Τουρκία που θα πραγματοποιήσει η Wizz από το 2016.

Ο διευθυντής της Wizz Air UK, Owain Jones, ανέφερε: “Αν και λίγοι άνθρωποι μπορούν να ταξιδέψουν αυτήν τη στιγμή, περιμένουμε καλύτερες εποχές με τη σημερινή ανακοίνωση, περαιτέρω απόδειξη της δέσμευσής μας να παρέχουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο προσιτές, απευθείας πτήσεις προς συναρπαστικούς προορισμούς”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024