Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝέο ΔΣ στο Σύνδεσμο Κυπρίων Γυναικών στον Τουρισμό
Πρόεδρος η Τιτίνα Λοϊζίδου

Νέο ΔΣ στο Σύνδεσμο Κυπρίων Γυναικών στον Τουρισμό

Κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Κυπρίων Γυναικών στον Τουρισμό, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μέγαρο του ΚΕΒΕ στη Λευκωσία, τονίστηκε ο ζωτικός ρόλος που διαδραματίζουν οι γυναίκες στον τουρισμό, αφού αποτελούν και την πλειοψηφία…

Κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Κυπρίων Γυναικών στον Τουρισμό, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα<...> στο Μέγαρο του ΚΕΒΕ στη Λευκωσία, τονίστηκε ο ζωτικός ρόλος που διαδραματίζουν οι γυναίκες στον τουρισμό, αφού αποτελούν και την πλειοψηφία των εργαζόμενων στον τομέα. Η πρόεδρος του Συνδέσμου κα Τιτίνα Λοϊζίδου στην ομιλία της αναφέρθηκε στις εργασίες του Συνδέσμου κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη συνεργασία που είχε ο σύνδεσμος με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), για τη διοργάνωση σειράς διαλέξεων με θέμα τον τουρισμό.

Μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, το οποίο καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:
Τιτίνα Λοϊζίδου, πρόεδρος
Αλεξάνδρα Μάτση, αντιπρόεδρος
Λητώ Θρασυβουλίδου, γραμματέας
Αναστασία Ασλανίδου, ταμίας
Μαριάννα Τροκούδη, Ελένη Δημητρίου, Πόπη Χατζηδημητρίου, Μάρω Καζέπη και Αγνή Θεοχαρίδου Παπαευσταθίου, μέλη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024