Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ Νομός Μαγνησίας στηρίζεται στους Έλληνες τουρίστες

Ο Νομός Μαγνησίας στηρίζεται στους Έλληνες τουρίστες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Με το ποσοστό των Ελλήνων επισκεπτών να ανέρχεται στο 70%, έναντι των ξένων, είναι απόλυτα κατανοητό σε όλους το γεγονός ότι“ο Νομός Μαγνησίας στηρίζεται στους Έλληνες τουρίστες“ για την […]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Με το ποσοστό των Ελλήνων επισκεπτών να ανέρχεται στο 70%, έναντι των ξένων, είναι απόλυτα κατανοητό σε όλους το γεγονός ότι<...>ο Νομός Μαγνησίας στηρίζεται στους Έλληνες τουρίστες για την περαιτέρω ανάπτυξη του, όπως μας ανέφερε ο Υπεύθυνος Προγραμματισμού της Δημοτικής Τουριστικής Επιχείρησης Βόλου, κ. Γιώργος Παπαμακάριος.

Βέβαια, όπως εξήγησε στη συνέχεια, τα παραπάνω ποσοστά είναι αντίστροφα για την περιοχή του Βόλου. Μάλιστα, για αυτό το λόγο ξεκίνησε από πέρσι και η λειτουργία Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης στην πόλη του Βόλου, η οποία χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σημαντική, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι μέχρι σήμερα έχει εξυπηρετήσει περισσότερα από 7.000 άτομα.

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί ότι με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης, η Δ.Τ.Ε.Β. χρηματοδοτεί το πρόγραμμα `Αργώ`, του οποίου φιλοδοξία είναι η ανακατασκευή του μυθικού πλοίου της Αργούς. Μάλιστα, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, η Αργώ θα ταξιδέψει στο τέλος του καλοκαιριού του 2006 προς την Κολχίδα, σημερινή Γεωργία, επιτυγχάνοντας έτσι τον στόχο της Δ.Τ.Ε.Β. για άνοιγμα στην αγορά της Ρωσίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024