Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςO ΠΑΣΥΞΕ χαιρετίζει την απόφαση για την άφιξη Βρετανών τουριστών από 1η Μαϊου 2021
Κύπρος

O ΠΑΣΥΞΕ χαιρετίζει την απόφαση για την άφιξη Βρετανών τουριστών από 1η Μαϊου 2021

'Η απόφαση καταδεικνύει την ετοιμότητα της χώρας μας να δεχθεί τουρίστες από τη Μεγάλη Βρετανία', λέει ο Σύνδεσμος.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων χαιρετίζει την απόφαση της Κυβέρνησης για να επιτραπεί από την 1η Μαΐου, η άφιξη ταξιδιωτών από τη Βρετανία που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του COVID-19, συμβάλλοντας έτσι στον έγκαιρο προγραμματισμό της τουριστικής βιομηχανίας και των εταίρων της.

“Επί τούτου, εκφράζουμε την ικανοποίηση μας ενόψει της τεράστιας απήχησης που είχε η απόφαση αυτή στη Μεγάλη Βρετανία, γεγονός που διαφαίνεται από την πληθώρα μηνυμάτων που έχουμε λάβει και καταδεικνύεται επίσης από το γεγονός ότι επικοινώνησαν με τον ΠΑΣΥΞΕ το BBC Λονδίνου και το BBC Σκωτίας και ζήτησαν δηλώσεις επ’αυτού”, σημειώνει ο ΠΑΣΥΞΕ. “Η απόφαση αυτή είναι προς την ορθή κατεύθυνση και καταδεικνύει την ετοιμότητα της χώρας μας να δεχθεί τουρίστες από τη Μεγάλη Βρετανία, όχι μόνο αυτούς που έχουν εμβολιαστεί, αλλά και άλλους ταξιδιώτες σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση που ισχύει, προσβλέποντας σε μια επανεκκίνηση της τουριστικής βιομηχανίας του τόπου μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024