Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟ TAT εισάγει στην αγορά την εφαρμογή για κινητά Amazing Thailand
Οργανισμός Τουρισμού Ταϊλάνδης

Ο TAT εισάγει στην αγορά την εφαρμογή για κινητά Amazing Thailand

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Ταϊλάνδης (ΤΑΤ) εισάγει το “Amazing Ταϊλάνδη ” μια νέα εφαρμογή για κινητά και, συγκεκριμένα, για τα iPhone, BlackBerry, Android και άλλες δημοφιλείς συσκευές, όπως το iPad […]

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Ταϊλάνδης (ΤΑΤ) εισάγει το “Amazing Ταϊλάνδη ” μια νέα εφαρμογή για κινητά και, συγκεκριμένα, για τα iPhone, BlackBerry,<...> Android και άλλες δημοφιλείς συσκευές, όπως το iPad και το iPod Touch. Η κίνηση αυτή υπογραμμίζει την επιτυχία της προώθησης του τουρισμού μέσω του online μάρκετινγκ, για την αύξηση της προβολής του οργανισμού στον ψηφιακό κόσμο, με παράλληλη παρουσίαση της στρατηγικής του ηλεκτρονικού του μάρκετινγκ για το 2011.

Ο κ. Suraphon Svetasreni, διευθυντής του ΤΑΤ, δήλωσε: “Παρουσιάσαμε την εφαρμογή για κινητά Amazing Thailand επειδή τα κινητά τηλέφωνα πέτυχαν την προώθηση του τουρισμού στην ηλεκτρονική αγορά, καλύπτοντας το χάσμα με τον ψηφιακό κόσμο, με τη χρήση του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ και του μάρκετινγκ Social Media”. Προς το παρόν, η εφαρμογή Amazing Thailand έχει περισσότερους από 120.000 θαυμαστές στη σελίδα της στο Facebook, κάτι που την κατατάσσει στην πρώτη θέση των ιστοσελίδων προώθησης του τουρισμού στην Ασία και το Twitter @ ThailandFanClub για τους τουρίστες και @ Go2Thailand για την ταϊλανδική ταξιδιώτες.

Ο κ. Suraphon σημειώνει ότι ο ΤΑΤ έχει αναπτύξει την εφαρμογή “Amazing Thailand” για τα iPhone, BlackBerry, Android και άλλες δημοφιλείς συσκευές, όπως τα iPad και iPod Touch, που αποτελούν “κανάλια” προώθησης του τουρισμού της Ταϊλάνδης σε περισσότερα από 300 εκατ. δυνητικούς χρήστες σε όλον τον κόσμο. Επιπλέον, η εφαρμογή αυτή μπορεί να βοηθήσει στη μεγιστη αξιοποίηση των πληροφοριών που παρέχονται στην ιστοσελίδα του ΤΑΤ, να αυξήσει τους “οπαδούς” και τους “ακολούθους” στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και να υποστηρίξει μελλοντικά νέες εκστρατείες μάρκετινγκ του ΤΑΤ, μέσω εφαρμογών στα κινητά τηλέφωνα.

At the present, “Amazing Thailand” has more than 120,000 fans on its Facebook fan page which is ranked number one for the tourism promotion page in Asia and Twitter @ThailandFanClub for tourists and @Go2Thailand for Thai travellers.

Τρία είναι τα κυριότερα σημεία της εφαρμογής:
1. Ποικιλία Περιεχομένου – Υπάρχουν πάνω από 10.000 στοιχεία για τον τουρισμό στην Ταϊλάνδη, κυρίως στα μενού “Προορισμοί” και “Γεγονότα”. Η κατηγορία “Προορισμοί” τονίζει τους top10 προορισμούς και δείχνει άλλους 89 προορισμούς σε όλη την Ταϊλάνδη. Κάθε οδηγός αποτελείται από το πώς θα πάτε εκεί, πού να πάτε, πού να μείνετε, πού να φάτε και τι να ψωνίσετε. Η κατηγορία “Εκδηλώσεις” παρέχει πληροφορίες για τις εκδηλώσεις και τα φεστιβάλ στην Ταϊλάνδη, κατά μήνα.

2. Υπηρεσία βασισμένη στην Τοποθεσία – Αναζήτηση του προορισμού, χρησιμοποιώντας τεχνολογία GPS με “έξυπνο” τηλέφωνο, με το οποίο οι τουρίστες μπορούν να αναζητήσουν κοντινά τουριστικά αξιοθέατα. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης μπορούν να εμφανιστούν στο Google maps για κινητά. Επιπλέον, υπάρχει το μενού “Αναζήτηση” για τους τουρίστες που κάνουν αναζήτηση χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά.

3. Η Εμπειρία του Χρήστη – Οι τουρίστες μπορούν να μοιραστούν τις ταξιδιωτικές εμπειρίες τους σε κινητά τηλέφωνα μέσω των Social Media, δηλαδή το Facebook και το Twitter ή με e-mail.

Εικάζεται ότι οι ταξιδιώτες για επαγγελματικούς λόγους θα είναι οι πρώτοι που θα χρησιμοποιήσουν αυτήν την εφαρμογή μέσω των smart phones και οι ταξιδιώτες αναψυχής θα αυξηθούν μελλοντικά.

Όσον αφορά στη μελλοντική ανάπτυξη του Amazing Ταϊλάνδη, η εφαρμογή, θα είναι διαθέσιμη για κάθε πλατφόρμα και σε δημοφιλείς συσκευές. Ο TAT θα εστιάσει στην ευκολία χρήσης, και σε μια ποικιλία πληροφοριών που θα ταιριάζουν σε διαφορετικές ομάδες χρηστών-τουριστών της Ταϊλάνδης, όπως είναι οι διοργανώσεις γάμων και ο καταδυτικός τουρισμός.

Θα υπάρχουν και επιπλέον χαρακτηριστικά όπως σχολιασμοί και αξιολογήσεις, προσωπικά σχέδια ταξιδίου, αεροπορικά εισιτήρια, δρομολόγια, κρατήσεις ξενοδοχείων και check-in.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024