Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ υπουργός Τουρισμού της Τζαμάικα 'Διεθνής Υπουργός Τουρισμού της Χρονιάς'
Πρόσωπα

Ο υπουργός Τουρισμού της Τζαμάικα 'Διεθνής Υπουργός Τουρισμού της Χρονιάς'

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, η Τζαμάικα έλαβε επίσης το βραβείο 'International Travel Award 2017' από την PATWA ως ο Καλύτερος Προορισμός για Τουρισμό Δραστηριοτήτων.

Ο Τζαμαϊκανός υπουργός Τουρισμού Edmund Bartlett έλαβε τη διάκριση “Worldwide Tourism Minister of the Year” από τον σύνδεσμο Pacific Area Travel Writers Association (PATWA).

“Είναι πραγματικά εξαιρετικής σημασίας να τιμάται κανείς με αυτόν τον τρόπο σε ένα τόσο σημαντικό διεθνές γεγονός. Αποδέχομαι αυτό το βραβείο, όχι για τον εαυτό μου, αλλά για τον λαό της Τζαμάικα -και είναι σαφές ότι έχουμε αφήσει το σημάδι μας στον πλανήτη. Ο κόσμος τώρα γνωρίζει ότι η Τζαμάικα μπορεί να φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα συνέδρια και ότι διαθέτουμε μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα και ξενοδοχεία. Δεν έχει σημασία το πόσο ενθουσιώδης θα είναι ο επισκέπτης μας, μπορούμε να τον ικανοποιήσουμε”, δήλωσε ο υπουργός.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, η Τζαμάικα έλαβε επίσης το βραβείο “International Travel Award 2017” από την PATWA ως ο Καλύτερος Προορισμός για Τουρισμό Δραστηριοτήτων.

Η PATWA είναι μια επαγγελματική οργάνωση ταξιδιωτικών συγγραφέων, η οποία ιδρύθηκε το 1998 και συνεργάζεται τόσο με τον δημόσιο όσο και με τον ιδιωτικό τομέα για τη στήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης και τη βελτίωση της ποιότητας των ταξιδιών και του τουρισμού. Προσυπογράφει τις θεμελιώδεις αρχές της UNESCO, του ΟΗΕ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO). Η PATWA είναι μέλος του UNWTO.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεση ITB στο Βερολίνο.

Σημειώνεται ότι Edmund Bartlett πρόσφατα βραβεύθηκε ως ο “Καλύτερος Υπουργός Τουρισμού στην Καραϊβική το 2017”. Επίσης, έλαβε το βραβείο “Διακριθέντος Υπουργού Τουρισμού για την Καραϊβική το 2016” στα African Diaspora World Tourism Awards, καθώς και το βραβείο “Διεθνούς Ηγετικής Προσωπικότητας για Εξέχουσες Υπηρεσίες στον Τουρισμό”, στα 23α World Travel Awards.

Στη φωτογραφία (από αριστερά): Ο γενικος διευθυντής Τουρισμού της Τζαμάικα Donovan White, ο υπουργός Τουρισμού της Τζαμάικα Edmund Bartlett, η διπλωμάτης εκτελούσα χρέη αναπλ. πρέσβη της Τζαμάικα στη Γερμανία Keisha Kal Witter και σύμβουλος Στρατηγικής Delano Seiveright.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024