Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟι γερμανοί πράκτορες στηρίζουν τον τουρκικό τουρισμό

Οι γερμανοί πράκτορες στηρίζουν τον τουρκικό τουρισμό

Η Ένωση των Γερμανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και Tour Operator (DRV) συναντήθηκε τον περασμένο μήνα με αντιπροσωπεία τουριστικών πρακτόρων από την Τουρκία. Σκοπός της συνάντησης ήταν ο καθορισμός των ενεργειών για […]

Η Ένωση των Γερμανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και Tour Operator (DRV<.>) συναντήθηκε τον περασμένο μήνα με αντιπροσωπεία τουριστικών πρακτόρων από την Τουρκία. Σκοπός της συνάντησης ήταν ο καθορισμός των ενεργειών για τη στήριξη του τουρκικού τουρισμού.
Συγκεκριμένα, η DRV στηρίζει τις προσπάθειες για την αναζωογόνηση της τουριστικής βιομηχανίας της Τουρκίας και λειτουργεί συμβουλευτικά προς τις τουριστικές αρχές της χώρας για την ανάπτυξη και εφαρμογή μίας εκστρατείας για την βελτίωση της εικόνας της Τουρκίας ως τουριστικός προορισμός σε συνεργασία με τους γερμανούς tour operators.
Η DRV είναι πεπεισμένη ότι οι θετικές εντυπώσεις των τουριστών που επισκέπτονται την Τουρκία, καθώς και η φημισμένη φιλοξενία των κατοίκων της θα συνεχίσουν να προσελκύουν πολλούς επισκέπτες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024