Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟι κορυφαίοι Ευρωπαίοι PCOs έτοιμοι για το 6ο συνέδριο του EFAPCO στη Μάλαγα
Συνέδρια

Οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι PCOs έτοιμοι για το 6ο συνέδριο του EFAPCO στη Μάλαγα

Το πρόγραμμα του 6ου Συνεδρίου και Γενικής Συνέλευσης του EFAPCO (European Federation of the Associations of PCOs) θα περιλαμβάνει και ανάλυση για την πρόοδο που έγινε το 2013, σχετικά με το σχηματισμό του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου της Ομοσπονδίας.

Ηγετικά μέλη από εθνικές ενώσεις που συνθέτουν την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των Ενώσεων των PCOs (EFAPCO) έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση από την OPC Spain και την πόλη της Μάλαγας, για να συμμετάσχουν στην 6η Γενική Συνέλευση και το Συνέδριο της Ομοσπονδίας, στον κομψό και ζωντανό νότιο ισπανικό προορισμό, στις 17 και 18 Ιανουαρίου, 2014.

Η πρόσκληση έγινε δεκτή από τους εκπροσώπους της φετινής Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα μέσα στον Ιανουάριο στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, Πράγα.

Η πρόεδρος της EFAPCO, Luisa Teixeira Ahrens, δήλωσε: “Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για τον προγραμματισμό της εκδήλωσης, που ελπίζουμε να είναι δύο ημέρες εντατικών συνεδριάσεων και σεμιναρίων. Θα συνεργαστούμε στενά με την OPC Espana για να βεβαιωθούμε ότι έχουμε αναπτύξει ένα πρόγραμμα, το οποίο θα αποδειχθεί ελκυστικό και για τις 14 ομοσπονδίες-μέλη μας, καθώς και για τα νέα μέλη-ενώσεις που ελπίζουμε να βοηθήσουμε να σχηματιστούν και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Επίσης, θα επεκτείνουμε την πρόσκληση σε ηγετικές εταιρείες PCOs και σε τρίτες χώρες, ώστε να ενωθούν μαζί μας και να ανακαλύψουν τα οφέλη που θα μπορούσαν να κερδίσουν από τη διαμόρφωση των δικών τους εθνικών οργανισμών και τη συμμετοχή στο άκρως προοδευτικό ευρωπαϊκό δίκτυό μας”.

Μια γκάμα ειδικών της τουριστικής βιομηχανίας θα κληθούν να λάβουν μέρος, συμπεριλαμβανομένων ακαδημαϊκών για τα επαγγελματικά ταξίδια και τις εκδηλώσεις, επαγγελματίες του χώρου MICE και συνεργάτες από άλλους συνδέσμους, όπως οι JMIC, MPI, IAPCO, UIA και WTO.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ανάλυση σχετικά με την πρόοδο που έγινε το 2013 σχετικά με το σχηματισμό του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου της Ομοσπονδίας. Οι τρεις “πυλώνες” του -αφιερωμένοι στην Παιδεία, την Οικονομία και την Εθνική Οργάνωση- διαμορφώθηκαν από ειδικές ομάδες εργασίας, από μέλη της EFAPCO. Θα υπάρχουν επίσης στοιχεία του προγράμματος που αναπτύχθηκαν από την OPC Espana.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Trade Fair and Convention Centre της Μάλαγα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024