Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟργανισμό Τουρισμού απέκτησε το Κόσοβο
KOTAS

Οργανισμό Τουρισμού απέκτησε το Κόσοβο

Το δικό του Οργανισμό Τουρισμού έχει πλέον το Κόσοβο, KOTAS – Kosovo Tourist Association, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της οικονομίας του και προβολής των τουριστικών δυνατοτήτων του. Στον Οργανισμό συμμετέχουν […]

Το δικό του Οργανισμό Τουρισμού έχει πλέον το Κόσοβο, KOTAS – Kosovo Tourist Association, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της οικονομίας του και προβολής των τουριστικών δυνατοτήτων του. Στον Οργανισμό συμμετέχουν τουριστικοί φορείς<...>του Κοσόβου, ενώ βασικός στόχος του είναι η ανάπτυξη συνεργασιών με άλλους οργανισμούς και φορείς του τουρισμού, τόσο από την εγχώρια, όσο και τη διεθνή αγορά.

“Εντοπίσαμε την ανάγκη για ένα ευρύτερο forum, στο οποίο θα επιλύονται προβλήματα, θα παρέχονται οδηγίες και υποστήριξη στο Τμήμα Τουρισμού του υπουργείου Εμπορίου και Βιομηχανίας” ανέφερε σχετικά ο κ. Zeke Ceku από τον KOTAS.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024