Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠαράπονα ενδιαφερομένων για την «καλύτερη δουλειά στον κόσμο» στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα

Παράπονα ενδιαφερομένων για την «καλύτερη δουλειά στον κόσμο» στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα

Αρκετοί ήταν οι ενδιαφερόμενοι που δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν τη δουλειά στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα εξαιτίας προβλημάτων στο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής των αιτήσεων. H διαφημιστική εκστρατεία του Οργανισμού Τουρισμού του […]

Αρκετοί ήταν οι ενδιαφερόμενοι που δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν τη δουλειά στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα εξαιτίας προβλημάτων στο ηλεκτρονικό σύστημα<...> υποβολής των αιτήσεων. H διαφημιστική εκστρατεία του Οργανισμού Τουρισμού του Queensland για την «Καλύτερη δουλειά στον κόσμο» χαρακτηρίστηκε ως η “χειρότερη εκστρατεία” που έγινε ποτέ, αφού δεκάδες χιλιάδες ενδιαφερόμενοι δεν μπόρεσαν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους λόγω συχνών τεχνικών προβλημάτων του ηλεκτρονικού συστήματος του Οργανισμού.

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Queensland έχει επιλέξει 50 άτομα από το σύνολο των 34.684 που μπόρεσαν να υποβάλουν αίτηση αλλά δεν αναφέρθηκαν τα ονόματά τους και τους απαγορεύτηκε να μιλούν στα μέσα ενημέρωσης. Απ` αυτούς θα γίνει η επιλογή έντεκα ατόμων για την τελική φάση. Λόγο στην επιλογή θα έχει και το κοινό, ενώ από τα στοιχεία που έγιναν γνωστά προκύπτει πως οι 34.684 αιτήσεις προέρχονται από 200 χώρες. Μεταξύ αυτών που έχουν υποβάλει αίτηση είναι και Έλληνες.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο περισσότερες από 7.500 αιτήσεις, στην εκπνοή της προθεσμίας, ανέβασε στους 34.684 τον αριθμό των ανθρώπων που ελπίζουν να αναλάβουν τη θέση του επιστάτη για το τροπικό νησί Hamilton, στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον προέκυψε από τις ΗΠΑ, με 11.565 συμμετοχές, ακολουθεί ο Καναδάς με 2.791, η Βρετανία με 2.262 και η Αυστραλία με 2.064 αιτήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι -άνω των 18 ετών- έπρεπε να στείλουν ένα βίντεο στην αγγλική γλώσσα, διάρκειας ενός λεπτού, εξηγώντας γιατί είναι οι καταλληλότεροι για την θέση εργασίας. Ο μισθός για τη δουλειά θα είναι 100.000 δολ. (ΗΠΑ) για 6 μήνες και περιλαμβάνει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ένα πολυτελές σπίτι με τρία υπνοδωμάτια, δίπλα στην παραλία. Όποιος επιλεγεί, θα πρέπει να είναι επικοινωνιακός τύπος, να μπορεί να μιλά και να γράφει Αγγλικά, να επικοινωνεί μέσω ενός blog με ηλεκτρονικούς επισκέπτες από όλον τον κόσμο, στους οποίους θα παρουσιάζει φωτογραφικά άλμπουμ και βίντεο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024