Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠαρουσίαση του έργου της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού στο Berlin Economic Forum
Κύπρος

Παρουσίαση του έργου της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού στο Berlin Economic Forum

Η παρουσίαση επικεντρώθηκε στις δράσεις της ΕΤΑΛ στον τομέα της Αειφόρου Διακίνησης με αξιοποίηση ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού (ΕΤΑΛ) παρουσίασε το έργο της στο Berlin Economic Forum. Η παρουσίαση με τίτλο “Λεμεσός: Βήματα προς αειφόρο τουρισμό και καινοτόμο branding” έδωσε την ευκαιρία στους 500 συνέδρους του φόρουμ, αλλά και όσους παρακολουθούσαν τις εργασίες μέσω διαδικτύου να γνωρίσουν τη Λεμεσό ως τουριστικό προορισμό, επιχειρηματικό κέντρο αλλά και προτιμητέο μέρος διαμονής για χιλιάδες οικογένειες από άλλες χώρες. Το φόρουμ διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας της Γερμανίας, 9 με 12 Μαρτίου 2017. Το θέμα που απασχόλησε τη διοργάνωση ήταν “Innovative Nation Branding: Sustainable Economies, Tourism & Responsible Foreign Investments”.

Στην 20λεπτη παρουσίαση που έγινε από τη διευθύντρια της ΕΤΑΛ κα Μαρία Στυλιανού Μιχαηλίδου, δόθηκε έμφαση στην ανάπτυξη και αναβάθμιση της Λεμεσού κατά την τελευταία δεκαετία με υποδομές και υπηρεσίες που την καθιστούν διεθνές επιχειρηματικό κέντρο και κοσμοπολίτικο τουριστικό προορισμό. Η παρουσίαση επικεντρώθηκε στις δράσεις της ΕΤΑΛ στον τομέα της Αειφόρου Διακίνησης με αξιοποίηση ευρωπαϊκών κονδυλίων, όπως το SEEMORE project (2012-2015) και το νέο ευρωπαϊκό έργο που διαχειρίζεται η εταιρεία Civitas Destinations, στην κατηγορία Horizon2020, με προϋπολογισμό για τη Λεμεσό 3εκ. ευρώ για την επόμενη τετραετία.

Στο Berlin Economic Forum συμμετείχαν πεντακόσιοι περίπου σύνεδροι από όλο τον κόσμο, ενώ ανάμεσα στους ομιλητές συμπεριλαμβάνονταν υπουργοί, μέλη της Γερμανικής Βουλής των Αντιπροσώπων, πρέσβεις, πρώην υπουργοί, πρόεδροι εθνικών οργανισμών τουρισμού και διευθυντές μεγάλων οργανισμών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024