Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠΑΣΥΞΕ: Το 36ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο στις 25 Φεβρουαρίου, στη Λευκωσία
Συνέδρια

ΠΑΣΥΞΕ: Το 36ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο στις 25 Φεβρουαρίου, στη Λευκωσία

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων ανακοινώνει ότι το καθιερωμένο του Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί, για 36η κατά συνέχεια χρονιά, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία (ώρες 09.00-16.00).

Το γενικό θέμα του φετινού συνεδρίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, είναι: “Can the Hotel Industry Provide the Power for Economic Recovery Once Again?” (“Μπορεί εκ Νέου η ξενοδοχειακή Βιομηχαν΄λα να Αποτελέσει την Κινητήρια Δύναμη για Επανεκκίνηση της Οικονομίας;” και υποδιαιρείται στις ακόλουθες πέντε παρουσιάσεις:

1. Εισαγωγική ομιλία
2. “Φλερτάροντας με τους γίγαντες: Πού πάμε λάθος;
3. Από τη ρωσία με αγάπη- Η πρόκληση να φτάσουμε το 1 εκατ. τουρίστες ετησίως
4. Το TripAdvisor και η χρησιμότητά του
5. Καταπολεμώντας την εποχικότητα του τουρισμού – Η πρόκληση για 3,5 εκατ. τουρίστες ετησίως
– Η προσέγγιση της Μάλτας
– Το όραμα της Κύπρου.

Ο Σύνδεσμος ανακοινώνει ότι βασικός εισηγητής του συνεδρίου θα είναι ο υπουργός Οικονομικών, κ. Χ. Γεωργιάδης.

Στις εργασίες του συνεδρίου, θα συμμετάσχουν επίσης ως εισηγητές οι κ.κ.: δρ. Κ. Καδής, πρόεδρος του ΚΟΤ, G. Micallef, αντιπρόεδρος του Malta Hotels & Restaurants Association και Director των Malta Tourism Authority και Air Malta PLC, Dr Ulr. Sperl, Product & Yield Director του T.O. Thomas Cook Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, Al. Sinigibskiy, πρόεδρος και Al. Burtin, Commercial Director του T.O. Tez Tour της Ρωσίας (ο οποίος για πρώτη φορά περιλαμβάνει την Κύπρο στα προγράμματα του) και Δ. Θεοδώρου, Commercial Director EMEA, Business Listings του TripAdvisor. Συντονιστής της συζήτησης/debate με τη συμμετοχή όλων των ομιλητών θα είναι ο κ. Άγγελος Λοΐζου, συνεταίρος της PwC Cyprus και τέως πρόεδρος του International Society of Hospitality Consultants (I.S.H.C.).

Ενόψει των ραγδαίων αλλαγών στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, των νέων προοπτικών που διανοίγονται για την τουριστική μας βιομηχανία και του ολοένα και πιο έντονου ανταγωνιστικού πεδίου μετά και από την παρατεταμένη παγκόσμια οικονομική κρίση, τόσο οι διακεκριμένοι ομιλητές, όσο και η ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό συνέδρων. Το συνέδριο απευθύνεται στους ιδιοκτήτες, γενικούς διευθυντές και διευθυντικά στελέχη των ξενοδοχειακών μονάδων μελών του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες-ανώτατα στελέχη από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου.

Το τελετουργικό μέρος του συνεδρίου θα προσφωνήσουν ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κ. Γ. Λακκοτρύπης, ο ανώτερος εκτελεστικός σύμβουλος του Οίκου PwC Cyprus, κ. Ευγ. Ευγενίου, και ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδης.

Παράλληλα με το συνέδριο, θα λειτουργεί σε διπλανή αίθουσα και η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ για 22η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει επίσης ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού. Στο πλαίσιο του συνεδρίου και της λεκθεσης, ο Σύνδεσμος εκδίδει επίσης “Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών” με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024