Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΠερίπου 98.000 αφίξεις από τη γερμανική αγορά αναμένει η Λεμεσός το 2014
Κύπρος

Περίπου 98.000 αφίξεις από τη γερμανική αγορά αναμένει η Λεμεσός το 2014

Το ενδιαφέρον για τη Λεμεσό στη φετινή ITB Berlin επικεντρώθηκε στις ποδηλατικές υποδομές που απέκτησε και αναπτύσσει η περιοχή, στις δραστηριότητες που προσφέρονται, όπως ιππασία, θαλάσσια αθλήματα, Μαραθώνιος Λεμεσού κ.ά., τον πολιτιστικό τουρισμό και τον αγροτουρισμό.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού, στα πλαίσια του προγράμματος προβολής που εφαρμόζει, συμμετείχε στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου ΙΤΒ Berlin. Στη διάρκεια της έκθεσης έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό για τη Λεμεσό βρισκόταν στη διάθεση των ενδιαφερομένων. Συγκεκριμένα, υπήρχε γενικό έντυπο προώθησης της Λεμεσού στη γερμανική γλώσσα, έντυπο προώθησης τουρισμού γάμων και ταξιδιών μέλιτος, έντυπο δραστηριοτήτων στην Λεμεσό και CD με φωτογραφίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τουριστικούς καταλόγους, ιστοσελίδες και μέσα ενημέρωσης. Στο χώρο της Λεμεσού προβαλλόταν η νέα 9λεπτη ταινία, η οποία δίνει μια γεύση από το ποικιλόμορφο τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής της Λεμεσού.

Εκπρόσωποι της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους, και άλλους επαγγελματίες του τουρισμού, με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων και την προβολή της Λεμεσού. Σύμφωνα με τα μηνύματα για το 2014 ο αριθμός αεροπορικών θέσεων από τη γερμανική αγορά δε φαίνεται να αυξάνεται τουλάχιστον από τις μέχρι τώρα ενδείξεις. Αναμένεται δηλαδή ότι το 2014 θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα με το 2013 (98.000 αφίξεις), ενώ στο παρελθόν η Κύπρος υποδεχόταν περισσότερο από διπλάσιους Γερμανούς κάθε χρόνο.

Παρόλα αυτά, το ενδιαφέρον για τη Λεμεσό επικεντρώθηκε στις ποδηλατικές υποδομές που απέκτησε και αναπτύσσει η περιοχή, στις δραστηριότητες που προσφέρονται, όπως ιππασία, θαλάσσια αθλήματα, Μαραθώνιος Λεμεσού κ.ά., τον πολιτιστικό τουρισμό και τον αγροτουρισμό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024