Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού η Σοφία Παναγιωτάκη
Διευθύντρια του ΕΟΤ Ιαπωνίας και Ν. Κορέας

Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού η Σοφία Παναγιωτάκη

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, εξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού (European Travel Commission –ΕTC) για την Ιαπωνία η κυρία Σοφία Παναγιωτάκη, Διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Ιαπωνίαςκαι Ν. Κορέας. Οι 24 […]

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, εξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού (European Travel Commission –ΕTC) για την Ιαπωνία η κυρία Σοφία Παναγιωτάκη, Διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Ιαπωνίας<...>και Ν. Κορέας.

Οι 24 εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών γραφείων τουρισμού στην Ιαπωνία επικρότησαν το έργο της Ελληνίδας Προέδρου κατά τη διάρκεια του 2007, με τη δημιουργία του πρώτου πανευρωπαϊκού τουριστικού portal (www.visiteurope.com/jp), στην ιαπωνική γλώσσα, τη διοργάνωση του πρώτου ETC Japan Media Workshop, στο οποίο συμμετείχαν 270 έγκριτοι Ιάπωνες δημοσιογράφοι και διευθυντικά στελέχη των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων, αλλά και τη δυναμική προβολή της Ευρώπης, με την παραγωγή δεκάδων τηλεοπτικών προγραμμάτων και άρθρων, αφιερωμένων στους ευρωπαϊκους προορισμούς, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους στη Διευθύντρια του ελληνικού Γραφείου τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια του 2008, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τουρισμού της Ιαπωνίας θα συνεχίσει δυναμικά την προβολή της Eυρώπης στο ιαπωνικό κοινό, με τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με την Ένωση Ιαπωνικών ταξιδιωτικών πρακτορείων (Japan Association of Travel Agents – JATA), τη συμμετοχή στη JATA World Travel Fair, τη δρομολόγηση μιας μεγάλης καμπάνιας, σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη καθημερινή ιαπωνική εφημερίδα, τη διοργάνωση του δεύτερου ETC Japan Media Workshop και την πραγματοποίηση ποικίλων εκδηλώσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024