Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠροορισμούς της Γαλλικής Πολυνησίας προτείνει το Ace Travel

Προορισμούς της Γαλλικής Πολυνησίας προτείνει το Ace Travel

Τους προορισμούς της Γαλλικής Πολυνησίας, εστιάζοντας το ενδιαφέρον όλων στην Ταϊτή και τα Pearl Beach Resorts, παρουσίασε χτες το ταξιδιωτικό γραφείο Ace Travel, στα πλαίσια εκδήλωσης, που είχε προγραμματίσει. Την […]

Τους προορισμούς της Γαλλικής Πολυνησίας, εστιάζοντας το ενδιαφέρον όλων στην Ταϊτή και τα Pearl Beach Resorts,<...> παρουσίασε χτες το ταξιδιωτικό γραφείο Ace Travel, στα πλαίσια εκδήλωσης, που είχε προγραμματίσει.

Την εκδήλωση προλόγισαν η αντιπρόσωπος του Ace Travel στην Ταϊτή, κ. Tekura Mulliez και o κ. Jean Noel Epely, ενώ παρευρέθησαν η κ. Ειρήνη Μαντζαβελάκη – Βασιλοπούλου, Γυναίκα της Ευρώπης για το 2003 και Πρόεδρος του I.F.W.T.O., η κ. Ειρήνη Παππά, ο γνωστός σκηνοθέτης κ. Θωμάς Μοσχόπουλος, ο κ. Νίκος Παπαδάκης, ο κ. Αθανάσιος Πετρίδης, γνωστός Δερματολόγος, καθώς και επίλεκτα μέλη της πνευματικής, οικονομικής και επιστημονικής ζωής της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, η αντιπρόσωπος του Ace Travel στην Ταϊτή, κ. Tekura Mulliez, παρουσίασε εκτενώς τις τουριστικές δυνατότητες των νησιών της Γαλλικής Πολυνησίας (Tahiti, Moorea, Tahaa, Raiatea, Bora Bora, Fakarava, Manihi, Tikehau, κ.ά.) δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα καταλύματα των νησιών, την φυσική ομορφιά τους, καθώς και τις δραστηριότητες, που μπορεί να αναπτύξει ο επισκέπτης σε αυτά. Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε στην ομιλία της “η Ταϊτή και τα νησιά της Πολυνησίας αποτελούν ιδανικούς προορισμούς διακοπών για νιόπαντρους, ενώ δυνατό πλεονέκτημα αυτών των προορισμών είναι το γεγονός ότι οι επισκέπτες τους μπορούν πολύ εύκολα και γρήγορα να επισκεφτούν περισσότερα του ενός νησιών, καθώς η μετάβαση από το ένα νησί στο άλλο είναι πανεύκολη”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024