Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣημαντική η συμβολή του τουρισμού στην ανάπτυξη της Νότιας Αφρικής

Σημαντική η συμβολή του τουρισμού στην ανάπτυξη της Νότιας Αφρικής

Την συμβολή του τουρισμού στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και άλλων πλεονεκτημάτωνγια τους κατοίκους της περιοχής, εξήρε ο Chief Executive Officer του Τουρισμού Νότιας […]

Την συμβολή του τουρισμού στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και άλλων πλεονεκτημάτων<...>για τους κατοίκους της περιοχής, εξήρε ο Chief Executive Officer του Τουρισμού Νότιας Αφρικής (South African Tourism), κ. Moeketsi Mosola, μιλώντας στην Αντιπρόεδρο, κ. Phumzile Mlambo-Ngcuka, σε μια πρόσφατη ενημέρωση Τύπου στο Κοινοβούλιο.

Όπως ανέφερε η κ. Phumzile Mlambo-Ngcuka, “ο τουρισμός αναπτύσσεται ραγδαία και ήδη συνεισφέρει κατά 8% στο ΑΕΠ. Όμως, σύμφωνα με τις προβλέψεις εκτιμάται πως μέχρι το 2014 η συμβολή του στο ΑΕΠ θα αγγίξει το 12% και θα δημιουργήσει τουλάχιστον 400.000 νέες θέσεις εργασίας”.

Η συνεισφορά του τουρισμού στο ΑΕΠ, η αύξηση και η ανάπτυξη του είναι όλο και πιο σημαντική. Ο Τουρισμός Νότιας Αφρικής σκοπεύει να βάλει περισσότερες σκεπές πάνω από τα κεφάλια των Νότιο-αφρικανών και περισσότερο φαγητό στα πιάτα τους. Αν καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό, που θα προσφέρει χαρά και ευχαρίστηση τόσο στους ανθρώπους της Νότιας Αφρικής, όσο και στους ταξιδιώτες, θα έχουμε κάνει τη δουλειά μας και μάλιστα πολύ καλά” κατέληξε η κ. Mosola.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024