Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςSouth African Airways: Μέσω Γιοχάνεσμπουργκ πλέον το δρομολόγιο Κέιπ Τάουν – Λονδίνο
South African Airways: Μέσω Γιοχάνεσμπουργκ πλέον το δρομολόγιο Κέιπ Τάουν - Λονδίνο

South African Airways: Μέσω Γιοχάνεσμπουργκ πλέον το δρομολόγιο Κέιπ Τάουν – Λονδίνο

Από τις 15 Αυγούστου 2012, οι επιβάτες της South African Airways που ταξιδεύουν από το Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής προς το Λονδίνο, θα εξυπηρετούνται μέσω του Γιοχάνεσμπουργκ.

Η South African Airways, στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης των δρομολογίων του δικτύου της, ανακοινώνει ότι από 15 Αυγούστου 2012, οι επιβάτες που ταξιδεύουν από Κέιπ Τάουν προς Λονδίνο, θα εξυπηρετούνται μέσω του Γιοχάνεσμπουργκ.

Η South African Airways εκτελεί δύο καθημερινά δρομολόγια μεταξύ Γιοχάνεσμπουργκ και το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου και θα αυξήσει τη χωρητικότητα σε αυτές τις πτήσεις κατά 13%, με τη χρήση μεγαλύτερων αεροσκαφών για να εξυπηρετήσει τους επιβάτες από το Κέιπ Τάουν.

Ως μέρος της μακροπρόθεσμης ανάπτυξης και επιχειρηματικής στρατηγικής βελτιστοποίησης, η South African Airways (SAA) κάνει ένα ακόμη βήμα προς την αποτελεσματικότερη χρήση των αεροσκαφών του στόλου της μέσω της ανακατανομής στους υπερπόντιους προορισμούς της, προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι αναπτυσσόμενοι προορισμοί όπως είναι η Άκρα, η Βομβάη και το Περθ.

Η εταιρεία εξετάζει επίσης την πιθανότητα αύξησης του αριθμού των εβδομαδιαίων συνδέσεων μεταξύ του Γιοχάνεσμπουργκ και του Λάγος.

Η μεγαλύτερη αύξηση παρατηρείται σήμερα στις διαδρομές προς την Αφρική, την Ασία, την Αυστραλία και τη Λατινική Αμερική.

Η South African εξυπηρετεί πλέον 26 προορισμούς στην Αφρική,προσθέτοντας δρομολόγια στη Ndola – Ζάμπια, στις πρωτεύουσες της Ρουάντα και το Μπουρούντι, Κιγκάλι και Μπουζουμπούρα, στη Μπενίν του Κοτονού, και το Κονγκό. Οι συχνότητες προς Άκρα, Dar Es Salaam, Entebbe, Χαράρε, Μαυρίκιος, Λουσάκα έχουν επίσης αυξηθεί.

Τα μέλη Voyager που έχουν κάνει κράτηση για να ταξιδέψουν από Κέιπ Τάουν για το Λονδίνο μετά την 15η Αυγούστου χρησιμοποιώντας τα μίλια τους, θα πρέπει να αλλάξουν το ταξίδι τους μέσω Γιοχάνεσμπουργκ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024