Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτη Θεσσαλονίκη το Ετήσιο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο της UFI
Helexpo A.E.

Στη Θεσσαλονίκη το Ετήσιο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο της UFI

«Ραντεβού» στη Θεσσαλονίκη δίνουν, από 16 έως και 18 Ιουνίου, 175 και πλέον εκπρόσωποι των μεγαλυτέρων Οργανισμών Διοργάνωσης Εκθέσεων ανά την υφήλιο, οι οποίοι θα συμμετέχουν στις εργασίες του Ετησίου Ανοικτού Ευρωπαϊκού Σεμιναρίου της Παγκόσμιας Ένωσης Διεθνών Εκθέσεων (UFI – The Global Association…

«Ραντεβού» στη Θεσσαλονίκη δίνουν, από 16 έως και 18 Ιουνίου, 175 και πλέον εκπρόσωποι των μεγαλυτέρων Οργανισμών Διοργάνωσης Εκθέσεων ανά την υφήλιο, οι οποίοι θα συμμετέχουν στις εργασίες του Ετησίου Ανοικτού Ευρωπαϊκού<...>Σεμιναρίου της Παγκόσμιας Ένωσης Διεθνών Εκθέσεων (UFI – The Global Association of the Exhibition Industry), που θα φιλοξενηθεί από τη Helexpo Α.Ε.

Θέμα του φετινού Σεμιναρίου της UFI, μίας από τις σημαντικότερες ετήσιες εκδηλώσεις της UFI, είναι: «Key Success Factors in Difficult Market Conditions – Options for Organizer and Venue Owners» («Οι σημαντικότεροι παράγοντες επιτυχίας σε δύσκολες συνθήκες αγοράς – Προοπτικές για Διοργανωτές Εκθέσεων και Ιδιοκτήτες Συνεδριακών Κέντρων». Οι ομιλητές θα καλύψουν μια ποικιλία θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των ευκαιριών για Εκθεσιακό Επιχειρείν στην αγορά της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης.

Στις εργασίες του Σεμιναρίου, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος της UFI, κ. Cliff Wallace, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της UFI, κ. Vincent Gerard, που θα ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με συμμετέχοντες από 33 χώρες.

Οι εργασίες του Σεμιναρίου, το οποίο είναι «κλειστό» και απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες της εκθεσιακής βιομηχανίας, θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Θα ξεκινήσουν με καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της HELEXPO Α.Ε. κ. Αριστοτέλη Θωμόπουλο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της HELEXPO Α.Ε., κ. Θέμη Καρτσιώτη, το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιουνίου, θα συνεχιστούν την Τρίτη 17 Ιουνίου από τις 9.15 π.μ. έως τις 6.30 μ.μ. και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Τετάρτης, 18 Ιουνίου.

Η UFI – The Global Association of the Exhibition Industry προωθεί, υπηρετεί και αντιπροσωπεύει την παγκόσμια εκθεσιακή βιομηχανία. Μέσω των Οργανισμών-μελών της, στους οποίους περιλαμβάνονται οι μεγαλύτεροι Διοργανωτές Εκθέσεων και τα μεγαλύτερα Εκθεσιακά Κέντρα ανά την υφήλιο, εθνικές και διεθνείς επαγγελματικές Ενώσεις και ιδιώτες του κλάδου, έχει παρουσία σε 84 χώρες, σε έξι ηπείρους. Τα μέλη της UFI είναι υπεύθυνα για τη διοίκηση και τη λειτουργία περισσοτέρων από 4.500 εκθέσεων και 186 εκθεσιακών κέντρων παγκοσμίως.

Ως η Παγκόσμια Ένωση των leaders της εκθεσιακής βιομηχανίας, η UFI παρέχει στα μέλη της επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια, αναπτύσσει ερευνητική δραστηριότητα για τον κλάδο και μέσω μιας σειράς Επιτροπών Εργασίας αναπτύσσει τις βασικές κατευθύνσεις και άξονες δράσης για μείζονα θέματα του Εκθεσιακού Επιχειρείν, όπως η πιστοποίηση, τα πνευματικά δικαιώματα κ.ο.κ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024