Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτην 5η Σύνοδο Κορυφής Σερβίας – Μαυροβουνίου ο Λιάσκος και ο Στυλιανίδης

Στην 5η Σύνοδο Κορυφής Σερβίας – Μαυροβουνίου ο Λιάσκος και ο Στυλιανίδης

Στο Βελιγράδι βρίσκονται από χτες οι Υφυπουργοί Τουριστικής Ανάπτυξης και Εξωτερικών, κ.κ. Αναστάσιος Λιάσκος και Ευριπίδης Στυλιανίδης, προκειμένου να μετάσχουν στην 5η Σύνοδο Κορυφής Σερβίας – Μαυροβουνίου, οι εργασίας της οποίας άρχισαν από χτες…

Στο Βελιγράδι βρίσκονται από χτες οι Υφυπουργοί Τουριστικής Ανάπτυξης και Εξωτερικών, κ.κ. Αναστάσιος Λιάσκος και Ευριπίδης Στυλιανίδης,<...>προκειμένου να μετάσχουν στην 5η Σύνοδο Κορυφής Σερβίας – Μαυροβουνίου, οι εργασίας της οποίας άρχισαν από χτες. Κύρια θέματα της Συνόδου είναι η πορεία της Σερβίας – Μαυροβουνίου προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, η κατάσταση της οικονομίας και οι προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης της.

Πολιτικοί, διπλωμάτες και επιχειρηματίες από τη Σερβία – Μαυροβούνιο και το εξωτερικό θα συζητήσουν για την πολιτική σταθερότητα στη Νοτιανατολική Ευρώπη, ως προϋπόθεση για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, την ένταξη των χωρών της περιοχής στην Ευρωπαϊκή Ένωση και για τους τρόπους, που θα οδηγήσουν στην ανάκαμψη των οικονομιών τους. Επίσης, θα εξετάσουν συγκεκριμένα οικονομικά προγράμματα, τη διαδικασία ιδιωτικοποιήσεων και θέματα που αφορούν στις επενδύσεις, στις τηλεπικοινωνίες και στις συγκοινωνίες.

Την έναρξη των εργασιών της Συνόδου κήρυξε χτες ο πρόεδρος της Σερβίας κ. Μπόρις Τάντιτς και θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου κ. Μίλο Τζουκάνοβιτς, ο αντιπρόεδρος της σερβικής κυβέρνησης κ. Μίρολιουμπ Λάμπους, ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας – Μαυροβουνίου κ. Βουκ Ντράσκοβιτς, ο υπουργός `Αμυνας κ. Πρβοσλαβ Ντάβινιτς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024