Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτην Αθήνα το Συνέδριο της ABTA το 2006

Στην Αθήνα το Συνέδριο της ABTA το 2006

Στην Αθήνα, την πόλη που διοργάνωσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004, και πιο συγκεκριμένα από τις 23 έως και τις 26 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το Συνέδριο της ABTA (Association of British Travel Agents) για το έτος 2006…

Στην Αθήνα, την πόλη που διοργάνωσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004, και πιο συγκεκριμένα από τις 23 έως και τις 26 Νοεμβρίου<...>θα διεξαχθεί το Συνέδριο της ABTA (Association of British Travel Agents) για το έτος 2006.

Μάλιστα, για το σκοπό αυτό η ABTA έχει ήδη κλείσει για τις εργασίες του Συνεδρίου το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπως επίσης και το Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, ενώ για την διαμονή των συμμετεχόντων έχει κλείσει περίπου 1.600 δωμάτια σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων.

Παράλληλα, θα υπάρξουν για το Συνέδριο προγραμματισμένες πτήσεις, που θα είναι διαθέσιμες από τις αεροπορικές εταιρίες Olympic Airways και British Airways, ενώ έχουν προγραμματιστεί και τουλάχιστον 2 πτήσεις τσάρτερ από τις πόλεις Manchester και Gatwick.

Ο πρόεδρος της ABTA, κ. Martin Wellings δήλωσε σχετικά ότι “είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα επισκεφτούμε και πάλι την Ελλάδα. Η επιλογή της Αθήνας για την διεξαγωγή του Συνεδρίου σχετίζεται άμεσα με την τεράστια άνθηση του τουρισμού τα τελευταία τρία χρόνια στις περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου, οι οποίες έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας”, ενώ όπως πρόσθεσε “οι εγκαταστάσεις στην Αθήνα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές και είμαι σίγουρος πως η εκδήλωση θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Από την άλλη, ο κ. Γιάννης Ευαγγέλου, πρόεδρος του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων – ΗΑΤΤΑ και πρόεδρος του Συνεδριακού Κέντρου Αθηνών, σχολιάζοντας την επιλογή της ΑBTA, δήλωσε πως “αυτά είναι θαυμάσια νέα για την Ελλάδα, αλλά και την Αθήνα ειδικότερα. Έχουν συμβεί τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια στην πόλη, που μόνο αν παρακολούθησε κανείς τους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρσι, θα πήρε μια ιδέα από τις αλλαγές, που έχουν συμβεί στην πρωτεύουσα της χώρας. Είναι μια πιο καθαρή και πιο ζωντανή πόλη, με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητες της και η απόφαση της ABTA να διοργανώσει το Συνέδριο της στην Αθήνα θα βοηθήσει στη διατήρηση αυτής της εικόνας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024