Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτην Ελλάδα η Ετήσια Γενική Συνέλευση της EuroGites

Στην Ελλάδα η Ετήσια Γενική Συνέλευση της EuroGites

Στην Ελλάδα και ειδικότερα στην περιοχή της Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί φέτος η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αγροτουρισμού EuroGites από τις 3 έως τις 6 Μαΐου 2007, κατόπιν σχετικής […]

Στην Ελλάδα και ειδικότερα στην περιοχή της Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί φέτος η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αγροτουρισμού EuroGites από τις 3 έως τις 6 Μαΐου 2007, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας του ελληνικού<...>δικτύου Guest Inn, μέλους της Ομοσπονδίας από το 2004. Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και τη συνδιοργάνωση της Νομαρχίας Φλώρινας και της Εταιρίας Οικοτουρισμού Βιτσίου.

Στις φετινές εργασίες της Συνέλευσης θα συμμετάσχουν προσκεκλημένοι από 9 ευρωπαϊκές χώρες. Στη διάρκεια της τριήμερης παραμονής τους θα επισκεφθούν ξενώνες της περιοχής, θα ξεναγηθούν στα καταφύγια της Αρκούδας και του Λύκου και θα πραγματοποιήσουν ενδιαφέρουσες πεζοπορίες γύρω από τη λίμνη Ζάζαρη με την φροντίδα της Εταιρίας Οικοτουρισμού Βιτσίου. Εκτός από την παραδοσιακή κουζίνα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ποικιλίες τοπικών κρασιών, καθώς θα βρίσκονται πάνω στους «Δρόμους του Κρασιού» της Μακεδονίας.

Σημειώνεται πως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αγροτουρισμού πραγματοποιεί κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα μια Ετήσια Γενική Συνέλευση. Εκεί τα μέλη της Ομοσπονδίας έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν την πορεία του αγροτουρισμού σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Ταυτόχρονα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά αγροτουριστικά καταλύματα της διοργανώτριας χώρας, να επισκεφθούν περιοχές, να λάβουν μέρος σε φυσιολατρικές δραστηριότητες και να δοκιμάσουν την τοπική κουζίνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024