Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτην Ελλάδα η γενική συνέλευση των ευρωπαϊκών εκθέσεων

Στην Ελλάδα η γενική συνέλευση των ευρωπαϊκών εκθέσεων

Ξεκινά σήμερα στη Χαλκιδική, η ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Τουριστικών Εκθέσεων, (European Tourist Trade Fairs Association-ETTFA). Το γενικό συντονισμό της γενικής συνέλευση έχει αναλάβει η ελληνική Διεθνής Έκθεση […]

Ξεκινά σήμερα στη Χαλκιδική, η ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Τουριστικών Εκθέσεων, (European Tourist Trade Fairs Association-ETTFA<.>). Το γενικό συντονισμό της γενικής συνέλευση έχει αναλάβει η ελληνική Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia.
Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Porto Sani Village και θα διαρκέσει δύο μέρες. Για τις εργασίες της ETTFA θα βρεθούν στη Χαλκιδική οι εκπρόσωποι των μεγαλυτέρων τουριστικών εκθέσεων της Ευρώπης. Εκτός της Philoxenia που έχει φέτος και την προεδρία της Ένωσης, θα εκπροσωπηθούν η World Travel Market από την Μ. Βρετανία, η Travel (Utazas) από την Ουγγαρία, η Fitur από την Ισπανία, η Holiday World από την Τσεχοσλοβακία, η TUR από την Φινλανδία, η ΕΙΒΤΜ από την Ελβετία, η ΜΙΤΤ από τη Μόσχα και η CIS από την Αγία Πετρούπολη.
Με την ευκαιρία της παραμονής τους στην Ελλάδα, οι ξένες αντιπροσωπείες θα έχουν επαφές με στελέχη τόσο του ΕΟΤ όσο και της Νομαρχίας Χαλκιδικής. Επίσης, στο πλαίσιο του παράλληλου προγράμματος της γενικής συνέλευσης, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Άγιο Όρος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024