Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτην τουριστική περιοχή της Βάρνας η 1η εκδήλωση της Βαλκανικής Ένωσης Ξενοδόχων

Στην τουριστική περιοχή της Βάρνας η 1η εκδήλωση της Βαλκανικής Ένωσης Ξενοδόχων

Το παρόν σε διεθνή τουριστική έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί αρχές Νοέμβριου στη τουριστική περιοχή Βάρνα της Βουλγαρίας,αναμένεται να δώσει για πρώτη φορά η Βαλκανική Ένωση Ξενοδόχων. Τα μέλη της Ένωσης, […]

Το παρόν σε διεθνή τουριστική έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί αρχές Νοέμβριου στη τουριστική περιοχή Βάρνα της Βουλγαρίας,<...>αναμένεται να δώσει για πρώτη φορά η Βαλκανική Ένωση Ξενοδόχων.

Τα μέλη της Ένωσης, φορείς του τουρισμού από έξι βαλκανικές χώρες (Βουλγαρία, ΠΓΔΜ, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Ρουμανία, Αλβανία, Σερβία – Μαυροβούνιο) έχουν σαν στόχο, μέσω άλλωστε και της συμμετοχής τους στην έκθεση, να καθιερώσουν την περιοχή των Βαλκανίων ως αξιόλογο τουριστικό προορισμό στον παγκόσμιο χάρτη. Να υπενθυμιστεί ότι οι περιοχές των Βαλκανικών κρατών εμφανίζουν ετήσιο τζίρο στον τουρισμό άνω των 40 δισ. ευρώ.

Στην κατεύθυνση αυτή μάλιστα, η Ένωση ενθαρρύνει τις δραστηριότητες για την ανάπτυξη του περιφερειακού τουρισμού στη Ν.Α. Ευρώπη, ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο κατάρτισης και προσφοράς ελκυστικών κοινών τουριστικών προϊόντων. Εξίσου σημαντική για την πορεία της, σύμφωνα με τον πρόεδρό της, κ. Μπλαγκόι Ράγκιν, είναι η υποψηφιότητα που θα καταθέσει για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ξενοδόχων.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Ένωση ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της Βουλγαρικής Ένωσης Ξενοδόχων και Εστιατόρων και έδρα της είναι η πόλη Οχρίδα (ΠΓΔΜ).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024