Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτις Σέρρες η 7η Διετής Συνάντηση μελών ΑΒΤΤΑ
Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων

Στις Σέρρες η 7η Διετής Συνάντηση μελών ΑΒΤΤΑ

Στις Σέρρες και ειδικότερα στις 26-28 Σεπτεμβρίου 2008 θα πραγματοποιηθεί η 7η Διετής Συνάντηση του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών & Τουριστικών Γραφείων Βουλγαρίας (ΑΒΤΤΑ), σε συνέχεια της μέχρι τώρα στενής συνεργασίας του με τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA)…

Στις Σέρρες και ειδικότερα στις 26-28 Σεπτεμβρίου 2008 θα πραγματοποιηθεί η 7η Διετής Συνάντηση του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών & Τουριστικών Γραφείων Βουλγαρίας (ΑΒΤΤΑ), σε συνέχεια της μέχρι τώρα στενής συνεργασίας του με τον Σύνδεσμο<...>των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA). Η συνάντηση θα γίνει με την υποστήριξη και ευγενική φιλοξενία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών, με στόχο την ενδυνάμωση του εισερχόμενου από την Βουλγαρία τουρισμού και την γνωριμία των Βούλγαρων tour operators με νέα τουριστικά προϊόντα στην Ελλάδα.

Για το σκοπό αυτό ο ΗΑΤΤΑ, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία να προωθήσει την όλη διοργάνωση της Συνάντησης του ΑΒΤΤΑ στην Ελλάδα, έχει αναλάβει και τη διοργάνωση συνάντησης εργασίας (Β2Β meeting) την ημέρα πραγματοποίησης των εργασιών της Συνάντησης, στις 27 Σεπτεμβρίου 2008, για την ανάπτυξη και διεύρυνση των συνεργασιών μεταξύ των τουριστικών γραφείων μελών του ΗΑΤΤΑ και των τουριστικών γραφείων μελών του ABTTA.

O ABTTA αυτή τη στιγμή στη Βουλγαρία είναι η πλέον δυναμική τουριστικών γραφείων με μέλη της μεταξύ των άλλων το μεγαλύτερο γραφείο μαζικού τουρισμού Bohemia Travel με καταστήματα σε όλη τη Βουλγαρία και τα αεροδρόμια του Πλόβντιβ και Στάρα Ζαγκόρα. Στην αποστολή στην Ελλάδα θα συμμετέχουν 80 τουριστικά γραφεία – μέλη του ΑΒΤΤΑ.

Στην όλη διοργάνωση σημαντική είναι και η συνεργασία και υποστήριξη του Γραφείου του ΕΟΤ Βουλγαρίας, το οποίο και θα εκπροσωπηθεί στη Συνάντηση από τον κ. Λεωνίδα Ευθυμίου (προϊστάμενο του γραφείου), ο οποίος και θα απευθύνει χαιρετισμό κατά την έναρξη των εργασιών.

Μετά το πέρας των εργασιών της Συνάντησης θα παρατεθεί επίσημο δείπνο, επΆ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού της 27ης Σεπτεμβρίου 2008, για τους συμμετέχοντες στη Συνάντηση μέλη της ΑΒΤΤΑ και ΗΑΤΤΑ, με την συμμετοχή τοπικών φορέων της πόλης των Σερρών και του Νομού ευρύτερα, φορέων του τουριστικού κλάδου, με την υποστήριξη και χορηγία του ΕΟΤ, η παρουσία του οποίου πάντοτε διασφαλίζει την μεγιστοποίηση των ωφελημάτων που προκύπτουν από τέτοιες διοργανώσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024