Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτο διαδίκτυο ο νέος κατάλογος προσφορών της ΠΑΣΥΞΕ
Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων

Στο διαδίκτυο ο νέος κατάλογος προσφορών της ΠΑΣΥΞΕ

Ο ΠΑΣΥΞΕ κατέβαλε έντονη προσπάθεια και ενθάρρυνε τα μέλη του να παραμείνουν σε λειτουργία κατά τη χειμερινή περίοδο, νοουμένου ότι τα οικονομικά τους δεδομένα θα το επέτρεπαν.

Συνεπής στην πολιτική που προωθεί εδώ και αρκετά χρόνια για ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού, ο ΠΑΣΥΞΕ συνεχίζει την προσφορά ελκυστικών τιμών με σημαντική έκπτωση για τους Κυπρίους, σε 59 ξενοδοχεία, συγκροτήματα οργανωμένων διαμερισμάτων και τουριστικών χωριών, μελών του Συνδέσμου, που μετέχουν στον νέο κατάλογο του εσωτερικού τουρισμού για τη χειμερινή περίοδο Νοεμβρίου 2013 – Μαρτίου 2014.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι για το Νοέμβριο, οι ειδικές προσφορές αρχίζουν από 12,50 ευρώ/άτομο σε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου (για διαμονή 2 ατόμων), και από 20 ευρώ/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου (για διαμονή 2 ατόμων).

Ο ΠΑΣΥΞΕ κατέβαλε έντονη προσπάθεια και ενθάρρυνε τα μέλη του να παραμείνουν σε λειτουργία κατά τη χειμερινή περίοδο, νοουμένου ότι τα οικονομικά τους δεδομένα θα το επέτρεπαν.

“Δυστυχώς, οι αντιξοότητες της οικονομικής κρίσης, οι αλματώδεις αυξήσεις σε όλους τους κύριους συντελεστές κόστους, με προεξάρχον το ‘τσουχτερό’ ενεργειακό κόστος και η συνεχιζόμενη επιδείνωση του προβλήματος της εποχικότητας του τουρισμού μας τα τελευταία χρόνια, είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση του αριθμού των μονάδων που συμμετέχουν στον νέο χειμερινό κατάλογο των ειδικών προσφορών των μελών του ΠΑΣΥΞΕ, από 65 που ήταν πέρυσι σε 59. Αποτέλεσμα, που από μόνο του απαιτεί σοβαρό προβληματισμό της πολιτείας, ώστε η τουριστική Κύπρος να μην καταλήξει ως ακόμη ένας εποχιακός –καλοκαιρινός μόνον– προορισμός του ‘ήλιου και της θάλασσας’, μια και διαθέτει τα στοιχεία για ολόχρονο τουρισμό”, τονίζει ο Σύνδεσμος.

“Εκείνο που χρειάζεται είναι τόλμη και αποφασιστικότητα ώστε να ‘ανοίξουμε’ επιτέλους τους ουρανούς μας και να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας προς όλες τις γεωγραφικές κατευθύνσεις, μεγιστοποιώντας τις προοπτικές της τουριστικής μας βιομηχανίας”.

Ο νέος χειμερινός κατάλογος, ο οποίος καλύπτει την περίοδο από 1/11/2013 μέχρι 31/3/2014, διατίθεται ήδη στο διαδίκτυο, στις ιστοσελίδες του ΠΑΣΥΞΕ, και του ΚΟT.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024