Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυμμετοχή του CEO της PATA σε παρουσίαση της Travel Media Applications για την ασιατική αγορά
Παρουσιάσεις

Συμμετοχή του CEO της PATA σε παρουσίαση της Travel Media Applications για την ασιατική αγορά

Ο κ. Martin Craigs, CEO της Pacific Asia Travel Association (PATA) της σημαντικότερης ταξιδιωτικής ένωσης της Ασίας, θα μιλήσει σε ζωντανή σύνδεση (μέσω διαδικτύου) σε παρουσίαση / ανάλυση της Travel Media Applications για τις ασιατικές αγορές.

Η Travel Media Applications πραγματοποιεί παρουσίαση / ανάλυση των αγορών της Ασίας την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Zafolia. Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνει και εκπρόσωπος του HATTA, τονίζοντας την αυξανόμενη σημασία της ασιατικής αγοράς για τους Έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Στην παρουσίαση θα μιλήσουν σε ζωντανή σύνδεση (μέσω διαδικτύου) πολύ σημαντικά στελέχη της αγοράς, αρχής γενομένης από τον κ. Martin Craigs, CEO της PATA (Pacific Asia Travel Association) της σημαντικότερης ταξιδιωτικής ένωσης της Ασίας, ενώ θα μιλήσουν και οι πρόεδροι των Ενώσεων Ταξιδιωτικών Γραφείων του Βιετνάμ και της Ταϊλάνδης.


Ο Martin Craigs, CEO της Pacific Asia Travel Association

Μια επίσης σημαντική προσωπικότητα με προϋπηρεσία στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC), η κα Daniela Wagner θα δώσει χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες της PATA και πως αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ και οι άνθρωποι της ΤΜΑ και ειδικά ο κ. Στρατής Βουρσούκης, διευθυντής του γραφείου της εταιρείας στην Ασία, θα αναλύσουν τις αγορές αυτές

Τέλος θα μιλήσουν οι υπεύθυνοι δύο ελληνικών επιχειρήσεων που εισχώρησαν σε αυτές τις “άγνωστες αγορές”, το Argo Travel και η Net Semantics.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024