Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυνάντηση της ΠΑΣΥΞΕ με τον Ύπατο Αρμοστή του Ην. Βασιλείου στην Κύπρο
Κύπρος

Συνάντηση της ΠΑΣΥΞΕ με τον Ύπατο Αρμοστή του Ην. Βασιλείου στην Κύπρο

Σύμφωνα με τον Σύνδεμο, πλέον η Κύπρος θεωρείται ασφαλής προορισμός και δικαιολογημένα της αξίζει να ενταχθεί στην Ꞌπράσινη λίσταꞋ των ασφαλών τουριστικών προορισμών, σύμφωνα με το σύστημα κατάταξης της Βρετανικής Κυβέρνησης.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 28 Μαΐου συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΥΞΕ αποτελούμενη από τον πρόεδρό του, κ. Χ. Λοϊζίδη, το μέλος του ΔΣ, κ. Θ. Μιχαηλίδη και τον γενικό διευθυντή του, κ. Φ. Ρουσουνίδη, με τον Ύπατο Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου, Stephen Lillie.

Στη συνάντηση έγινε μια γενική ανασκόπηση της τουριστικής αγοράς και ο ΠΑΣΥΞΕ έθεσε ενώπιον του Ύπατου Αρμοστή τα τελευταία στοιχεία από την πολύ βελτιωμένη επιδημιολογική εικόνα της χώρας – τόσο σε σχέση με τη δραστική μείωση των κρουσμάτων, όσο και με την ταχεία πρόοδο στο εμβολιαστικό πρόγραμμα του πληθυσμού – αναφέροντας ότι πλέον η Κύπρος θεωρείται ασφαλής προορισμός και δικαιολογημένα της αξίζει να ενταχθεί στην Ꞌπράσινη λίσταꞋ των ασφαλών τουριστικών προορισμών, σύμφωνα με το σύστημα κατάταξης της Βρετανικής Κυβέρνησης.

Ο Ύπατος Αρμοστής ανέλυσε το σύστημα αξιολόγησης του Ην. Βασιλείου και δεσμεύθηκε να ενημερώσει τη Βρετανική Κυβέρνηση για τις θέσεις του ΠΑΣΥΞΕ και τα τελευταία στατιστικά από την Κύπρο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024