Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυνάντηση των πρόεδρων των ξενοδόχων της Mαγνησίας με τον πρόεδρο της ASTA Greece & Cyprus
Ξενοδοχία

Συνάντηση των πρόεδρων των ξενοδόχων της Mαγνησίας με τον πρόεδρο της ASTA Greece & Cyprus

Συζητήθηκαν οι προοπτικές και οι επόμενες κινήσεις που πρέπει να σχεδιαστούν για την πολλά υποσχόμενη αμερικανική αγορά.

Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση των προέδρων ξενοδοχειακών ενώσεων με τον πρόεδρο της ASTA (American Society of Travel Advisors) κ. Λεωνίδα Μπαμπάνη, με θέμα τις προοπτικές της αμερικανικής τουριστικής αγοράς στη Μαγνησία και την Κεντρική Ελλάδα.

H αντιδήμαρχος τουρισμού κα Γεωργία Μποντού-Τοκαλή δήλωσε ότι στηρίζει κάθε συλλογική προσπάθεια και θα είναι δίπλα στις Ενώσεις σε οποιαδήποτε δράση. Συζητήθηκαν οι προοπτικές και οι επόμενες κινήσεις που πρέπει να σχεδιαστούν για την πολλά υποσχόμενη αμερικανική αγορά. Η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας θα επανέλθει με νεότερα μετά την επιστροφή του κ. Μπαμπάνη από την Αμερική στα τέλη Νοεμβρίου, προκειμένου να θέσει τους πρώτους στόχους.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κα Θέκλα Καμμένου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, κ. Γιώργος Ζαφείρης, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου, κα Μαίρη Διαμάντη, ο πρόεδρος των Ενοικιαζόμενων Μαγνησίας, κ. Θανάσης Σπύρου, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λάρισας, κα Ειρήνη Παπαϊωάννου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Αιδηψού, κ. Θεόδωρος Ρουμελιώτης.

Μέσω τηλεδιάσκεψης zoom συμμετείχαν ακόμη η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Γεωργία Μποντού-Τοκαλή (λόγω απουσίας της στη Θεσσαλονίκη για την διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia), η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ευρυτανίας, κα Σοφία Φλέγκα, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων, κ. Ιωάννης Κουρούπας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Εύβοιας, κ. Μιλτιάδης Χέλμης και ο τέως πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Τρικάλων, κ. Σωτήρης Φαμίσης.

Στην συνάντηση τηρήθηκαν τα ισχύοντα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον COVID-19.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024
06/06/2024
05/06/2024