Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυνεργασία στον τομέα του τουρισμού εγκαινιάζουν Κύπρος και Λίβανο

Συνεργασία στον τομέα του τουρισμού εγκαινιάζουν Κύπρος και Λίβανο

Συμφωνία για συνεργασία στον τομέα του τουρισμού, η οποία θα αποτελέσει τα θεμέλια για μια ουσιαστικότερη διμερή συνεργασία στον τομέα αυτό,υπέγραψαν χτες, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2005, η Κύπρος και το […]

Συμφωνία για συνεργασία στον τομέα του τουρισμού, η οποία θα αποτελέσει τα θεμέλια για μια ουσιαστικότερη διμερή συνεργασία στον τομέα αυτό,<...>υπέγραψαν χτες, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2005, η Κύπρος και το Λίβανο, όπως ανακοίνωσε σε δηλώσεις του από το Λίβανο, όπου βρίσκεται ως προσκεκλημένος του ομολόγου του κ. Joseph Sarkis, ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, κ. Γιώργος Λιλλήκας.

Σε συναντήσεις που πραγματοποίησαν οι δύο Υπουργοί συζήτησαν τις τουριστικές σχέσεις των δύο χωρών και κατέληξαν στην υπογραφή της συμφωνίας, ενώ στη συνέχεια ο κ. Λιλλήκας συναντήθηκε με ταξιδιωτικούς πράκτορες του Λιβάνου, με τους οποίους ανέπτυξαν γενικότερα θέματα τουρισμού στη συζήτηση τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024