Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣύσκεψη του ΚΟΤ για αντιμετώπιση νομικών προβλημάτων στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Σύσκεψη του ΚΟΤ για αντιμετώπιση νομικών προβλημάτων στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου

Στόχος του οργανισμού είναι ο περιορισμός δυσάρεστων φαινομένων και η αναβάθμιση της καλής εικόνας της Κύπρου, μέσα από στενή συνεργασία, καθοδήγηση, εκπαίδευση των επαγγελματιών του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, σχέδια επιχορηγήσεων και μια σειρά άλλων παρεμβάσεων.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, μεταξύ της διευθύντριας του Τμήματος Διασφάλισης Ποιότητας του ΚΟΤ, κας Αννίτας Δημητριάδου, των δικηγόρων συνεργατών του Οργανισμού, καθώς και αρμοδίων λειτουργών, με κύριο θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων, νομικής φύσεως, που αντιμετωπίζει η τουριστική βιομηχανία της Κύπρου.

Η κα Δημητριάδου, κατά την τοποθέτησή της τόνισε ότι η λήψη δικαστικών μέτρων, από μέρος του Οργανισμού, δεν είναι αυτοσκοπός και ούτε προωθούνται αυστηρά μέτρα για επουσιώδεις παραβάσεις της νομοθεσίας. Παράλληλα, τονίστηκε πως σε θέματα ασφάλειας και υγείας επιδεικνύεται μηδενική ανοχή από πλευράς ΚΟΤ.

Στόχος του οργανισμού, αλλά και όλων των άλλων εμπλεκόμενων αρχών και υπηρεσιών, είναι ο περιορισμός δυσάρεστων φαινομένων και η αναβάθμιση της καλής εικόνας της Κύπρου, μέσα από στενή συνεργασία, καθοδήγηση, εκπαίδευση των επαγγελματιών του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, σχέδια επιχορηγήσεων και μια σειρά άλλων παρεμβάσεων. Ο ΚΟΤ έχει θέσει τα θέματα ποιότητας, εξυπηρέτησης και ασφάλειας των τουριστών στις βασικές του προτεραιότητες και θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και μέτρα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024