Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΘερμό καλωσόρισμα στο λιμάνι Λεμεσού για το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 5
Κρουαζιέρα

Θερμό καλωσόρισμα στο λιμάνι Λεμεσού για το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 5

Οι εκδηλώσεις καλωσορίσματος πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Δήμου Λεμεσού και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού και την οικονομική στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού.

Περίπου 2.800 ταξιδιώτες και πάνω από 1.000 μέλη πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου “Mein Schiff 5“, θα τύχουν υποδοχής σήμερα Τετάρτη 11 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, κατά την πρώτη από σειρά εκδηλώσεων υποδοχής κρουαζιερόπλοιων στη νέα αίθουσα επιβατών στο λιμάνι Λεμεσού.

Το κρουαζιερόπλοιο “Mein Schiff 5” θα αφιχθεί στη Λεμεσό σήμερα το απόγευμα με παραμονή 24 ωρών στο λιμάνι Λεμεσού. Στόχος της εκδήλωσης είναι η δημιουργία της καλύτερης δυνατό εικόνας για την πόλη και η προσέλκυση των ταξιδιωτών στο ιστορικό κέντρο και στα σημεία αναφοράς της ευρύτερης περιοχής.

Πολυμελής ομάδα από μουσικούς και χορευτές του Πολιτιστικού Ομίλου ‘Ζήδρος Πάνω Πολεμιδιών’ θα παρουσιάσει μουσικό-χορευτικό πρόγραμμα, ενώ κοπέλες με παραδοσιακές στολές θα προσφέρουν κουμανδαρία, ζιβανία και παραδοσιακά εδέσματα, επιδεικνύοντας την κυπριακή φιλοξενία.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Δήμου Λεμεσού και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού και την οικονομική στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024