Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο 37ο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ στις 17 Φεβρουαρίου
Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων

Το 37ο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ στις 17 Φεβρουαρίου

Παράλληλα με το συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων θα λειτουργεί και η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ για 23η κατά συνέχεια χρονιά. Το γενικό θέμα του συνεδρίου είναι 'Working Together with a new Mind-Set and in Pace with Change for Growth and Prosperity'.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων ανακοινώνει ότι το καθιερωμένο του Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί, για 37η κατά συνέχεια χρονιά, την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία.

Ενόψει των ραγδαίων αλλαγών στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, των νέων προοπτικών που διανοίγονται για την τουριστική μας βιομηχανία και του ολοένα και πιο έντονου ανταγωνιστικού πεδίου που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μετά και από την παρατεταμένη παγκόσμια οικονομική κρίση, τόσο οι διακεκριμένοι ομιλητές, όσο και η ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό συνέδρων.

Το συνέδριο απευθύνεται στους ιδιοκτήτες, γενικούς διευθυντές και διευθυντικά στελέχη των ξενοδοχειακών μονάδων-μελών του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες – ανώτατα στελέχη από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου.

Το τελετουργικό μέρος του συνεδρίου θα προσφωνήσουν ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κ. Γ. Λακκοτρύπης, ο ανώτερος εκτελεστικός σύμβουλος του Οίκου PwC Cyprus, κ. Ευγ. Ευγενίου και ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδης.

Το γενικό θέμα του συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, είναι “Working Together with a new Mind-Set and in Pace with Change for Growth and Prosperity” (“Συνεργαζόμενοι μια μία νέα προσέγγιση και συμβαδίζοντας με την Αλλαγή για Ανάπτυξη και Ευημερία”) και υποδιαιρείται στις ακόλουθες πέντε παρουσιάσεις:

1. “Air communication prospects to/from Cyprus” (“Προοπτικές των αεροσυγκοινωνιών προς/από Κύπρο”)
2. “How jointly we can strengthen, even further, the future of Cyprus tourism to the mutual benefit” (“Πως, από κοινού, μπορούμε να ενισχύσουμε, ακόμη περισσότερο, το μέλλον του κυρπαικού τουρισμού προς αμοιβαίο όφελος”).
3. “The outlook of the Russian market and the prospects for Cyprus tourism (Ανασκόπιση της ρωσικής αγοράς και οι προοπτικές της για τον κυπριακό τουρισμό”)
4. “Hotel distrubution and the hospitality sector of Cyprus: Challenges ands strategies” (“Δίκτυα διανομής ξενοδοχείων και ο τομέας της φιλοξενίας της Κύπρου: Προκλήσεις και στρατηγικές”)
5. “The new model of economic development and the role and contribution of tourism” (“Το νέο μοντέλο της οικονομικής και ο ρόλος και η συμβολή του τουρισμού”).

Key-note εισηγητής του συνεδρίου θα είναι ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω, κ. Κ. Πετρίδης.

Επίσης στις εργασίες του συνεδρίου, ως εισηγητές, θα συμμετάχουν οι κ.κ. Αγγ. Λοΐζου, πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, W. Porter, Chief Executive Officer, Hermes Airports Ltd, G. Wilson, Managing Director-Mainstream Product & Purchasing, TUI Group και δρ. Δ. Κούτουλας, Tourism & Hospitality Marketing Consultant και Assistant Professor of Tourism Management Πανεπιστημίου Πατρών. Συντονιστής της συζήτησης/debate με τη συμμετοχή όλων των ομιλητών θα είναι ο κ. Π. Πετράκης, συνέταιρος – υπεύθυνος Υπηρεσιών Τουριστικών Επιχειρήσεων της PwC Cyprus.

Παράλληλα με το συνέδριο, θα λειτουργεί σε διπλανή αίθουσα και η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ για 23η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει επίσης ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού. Στο πλαίσιο του συνεδρίου και της έκθεσης, ο ΠΑΣΥΞΕ εκδίδει επίσης “Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών” με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024