Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο Πεκίνο εκδίδει ηλεκτρονικά κουπόνια στους κατοίκους για το Spring Festival
Φεστιβάλ

Το Πεκίνο εκδίδει ηλεκτρονικά κουπόνια στους κατοίκους για το Spring Festival

Τα κουπόνια θα εκδοθούν μέσω τεσσάρων διαδικτυακών πλατφορμών αγορών.

Το Πεκίνο εκδίδει ηλεκτρονικά κουπόνια αξίας 40 εκατ. γιουάν (περίπου 6,2 εκατ. δολ.) σε κατοίκους που απαντούν θετικά στην έκκληση της κυβέρνησης να παραμείνουν στα σπίτια τους κατά τη διάρκεια των επερχόμενων διακοπών του εαρινού φεστιβάλ, ανέφεραν τοπικές αρχές την Τρίτη.

Σύμφωνα με το silkroadgreek.gr, κατά το εαρινό φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιείται στις 12 Φεβρουαρίου φέτος, εκατοντάδες εκατομμύρια Κινέζοι συνήθως πηγαίνουν στις πατρίδες τους για οικογενειακές συναντήσεις. Ωστόσο, φέτος, η πρωτεύουσα έχει συμβουλεύσει τους κατοίκους της να αποφύγουν περιττά ταξίδια λόγω του COVID-19.

Το Γραφείο Δημοτικού Εμπορίου του Πεκίνου δήλωσε την Τρίτη ότι τα κουπόνια θα εκδοθούν μέσω τεσσάρων διαδικτυακών πλατφορμών αγορών, συμπεριλαμβανομένων των JD.com και Suning, και δύο πλατφορμών παράδοσης φαγητού, Meituan και Ele.me, από τις 12 έως τις 16 Φεβρουαρίου.

Το Πεκίνο δεν ανέφερε νέες τοπικές μολύνσεις COVID-19 από τις 30 Ιανουαρίου, με την πρόσφατη ανάκαμψη του COVID-19 να συμβαίνει σε ολόκληρη την πόλη. Παρ’όλα αυτά επί του παρόντος, όλες οι περιοχές στο Πεκίνο είναι περιοχές χαμηλού κινδύνου για μολύνσεις COVID-19.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024