Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο πρώτο διακλαδικό πρόγραμμα τουριστικής κατάρτισης στην Κύπρο
Πιστοποίηση Τουριστικού Ακόλουθου

Το πρώτο διακλαδικό πρόγραμμα τουριστικής κατάρτισης στην Κύπρο

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton Park της Κύπρου παρουσιάστηκε στα ΜΜΕ και τους τουριστικούς επαγγελματικούς συνδέσμους το πρώτο διακλαδικό πρόγραμμα κατάρτισης με θέμα “Πιστοποίηση Τουριστικού Ακολούθου” (Tourist […]

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton Park της Κύπρου παρουσιάστηκε στα ΜΜΕ και τους τουριστικούς επαγγελματικούς<...> συνδέσμους το πρώτο διακλαδικό πρόγραμμα κατάρτισης με θέμα “Πιστοποίηση Τουριστικού Ακολούθου” (Tourist Attendant Certification). Το πρόγραμμα ετοίμασαν οι εταιρείες Avantless και Elpis Tourism & Hospitality Seminars, με την υποστήριξη και πιστοποίηση της ΟΕΒ.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η πρωτοβουλία αυτή επικροτήθηκε σθεναρά από τους συνδέσμους ξενοδόχων, ΠΑΣΥΞΕ και ΣΤΕΚ, το Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου, ACTA, από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Κύπρου, καθώς επίσης και από την Hermes Airports και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.

Τόσο ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού όσο και οι επαγγελματικοί σύνδεσμοι επισήμαναν την ανάγκη για επιμόρφωση όλων όσων έρχονται σε επαφή με τον τελικό καταναλωτή–τουρίστα, έτσι ώστε να αναβαθμιστεί το επίπεδο πληροφόρησης, εξυπηρέτησης και ποιότητας.

Η Πιστοποίηση Τουριστικού Ακόλουθου έχει σκοπό να δώσει στους εργαζομένους της πρώτης γραμμής τα αναγκαία φόντα έτσι ώστε να αναπτύξουν τουριστική συνείδηση και να εφαρμόσουν στη καθημερινή τους εργασία πρακτικές οι οποίες θα δημιουργούν θετικές εμπειρίες στον τελικό καταναλωτή – πελάτη, ο οποίος σήμερα είναι πιο κοινωνικός από ποτέ και αντιλαμβάνεται τον τουρισμό ως μια κοινωνική ανάγκη που ικανοποιείται μόνο με καλές εμπειρίες. Η κοινωνικοποίηση του πελάτη έχει σήμερα μεταφερθεί στο διαδίκτυο μέσω των μεγάλων κοινωνικών δικτύων και σε αυτό το σεμινάριο θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση των νέων τεχνολογιών.

Τα σεμινάρια ξεκινούν το Νοέμβριο και είναι επιχορηγημένα από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Θα διεξαχθούν τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και απευθύνονται τόσο σε Κύπριους όσο και σε ξένους εργαζόμενους που έρχονται σε άμεση επαφή με τους επισκέπτες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024