Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΤο Τορόντο υποδέχεται την Emirates

Το Τορόντο υποδέχεται την Emirates

Η Emirates Airline, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυαναμενόμενη άφιξή της στο Τορόντο, πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες roadshow, προκειμένου να εκθέσει τα βραβευμένα προϊόντα και υπηρεσίες τηςσε ταξιδιωτικούς και […]

Η Emirates Airline, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυαναμενόμενη άφιξή της στο Τορόντο, πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες roadshow, προκειμένου να εκθέσει τα βραβευμένα προϊόντα και υπηρεσίες της<...>σε ταξιδιωτικούς και cargo πράκτορες. Η Emirates θα ξεκινήσει τις απευθείας πτήσεις από το Ντουμπάι προς το Τορόντο στις 29 Οκτωβρίου, οι οποίες θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος, τύπου Boeing 777-300ER.

Κατά τη διάρκεια του roadshow, που παρακολούθησαν περίπου 700 ταξιδιωτικοί πράκτορες και στελέχη cargo, η Emirates παρουσίασε στο κοινό την μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, το διευρυμένο δίκτυο προορισμών που προσφέρει, την τουριστική υποδομή του Ντουμπάι, καθώς και τη δέσμευσή της για την προώθηση της πόλης του Τορόντο ως την πρώτη “καναδική πύλη” της.

«Όχι μόνο βλέπουμε πολλούς ταξιδιώτες να μετακινούνται μεταξύ του Τορόντο και της `Απω και Μέσης Ανατολής, αλλά επίσης παρατηρούμε ότι ολοένα και περισσότεροι Καναδοί επιλέγουν το Ντουμπάι ως τουριστικό προορισμό» δήλωσε ο κ. Nigel Page, Emirates Senior Vice President, Commercial Operations The Americas. «Επιπλέον, αναμένουμε να δούμε ακόμα περισσότερους ταξιδιώτες του παγκοσμίου τουριστικού δικτύου μας να επιλέγουν το Τορόντο για τις διακοπές τους με την εισαγωγή των νέων μας υπηρεσιών», πρόσθεσε.

«Το Τορόντο ανυπομονεί να υποδεχτεί την Emirates. Η εκδήλωση “Toronto roadshow” που φιλοξενεί πράκτορες, από την ευρύτερη περιοχή, αποδεικνύει την ουσιαστική δέσμευση της Emirates προς την καναδική πόλη. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με κοινές προωθητικές πρωτοβουλίες, για την ενίσχυση του εισερχόμενου και του εξερχόμενου τουρισμού» σχολίασε η κα Roseanne Longo, Vice President, Leisure Trade Sales, Tourism Toronto.

Πρόσθετη εκδήλωση προγραμματίζεται στο Κάλγκαρι για τα τέλη Σεπτεμβρίου, δεδομένου ότι η Emirates διαθέτει ισχυρό Cargo πελατολόγιο στην πόλη, την οποία εξυπηρετεί τα τελευταία έξι χρόνια. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια multi-media παρουσίαση της αεροπορικής εταιρίας και του Ντουμπάι, ενώ στον χώρο της εκδήλωσης θα στηθεί μία μακέτα του παγκοσμίως διάσημου Al Maha Desert Resort and Spa της Emirates.

Η Emirates θα εξυπηρετεί το δρομολόγιο Ντουμπάι – Τορόντο, με τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως, με το προηγμένης τεχνολογίας αεροσκάφος τύπου Boeing 777- 300ER, το οποίο διαθέτει 358 καθίσματα σε διάταξη τριών κατηγοριών: 12 Πρώτης, 42 Επιχειρηµατικής και 304 Οικονοµικής Θέσης. Το αεροσκάφος θα είναι επίσης εξοπλισμένο με το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας και επικοινωνίας εν πτήση, ice (ενημέρωση, επικοινωνία, ψυχαγωγία), με το οποίο οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν περισσότερα από 600 ψυχαγωγικά κανάλια.

Η Emirates, αυτήν την περίοδο, απασχολεί περισσότερα από 8.000 μέλη πληρώματος, 100 και πλέον υπηκοοτήτων, συμπεριλαμβανόμενων περισσότερα από 100 μέλη πληρώματος, προερχόμενα από τη Βόρεια Αμερική. Συνολικά, το ανθρώπινο δυναμικό της Emirates από τον Καναδά αριθμεί σε 350 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 168 είναι μέλη καταστρώματος πτήσεων και οι 90 είναι μέλη πληρωμάτος καμπίνων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024