Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤοποθέτηση τουριστικού χάρτη Λεμεσού από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της πόλης
Κύπρος

Τοποθέτηση τουριστικού χάρτη Λεμεσού από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της πόλης

Ο χάρτης απεικονίζει το κέντρο πόλης με ζωντανά και έντονα χρώματα, σημειώνοντας με εικονίδια τα σημεία αναφοράς καθώς και προτεινόμενη διαδρομή για επίσκεψη σε αρκετά από αυτά.

Με πρωτοβουλία της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού, τοποθετήθηκαν σε πολυσύχναστα τουριστικά σημεία 7 μεταλλικές υποδομές για τη φιλοξενία χάρτη της παλιάς πόλης και της δυτικής Λεμεσού. Πιο συγκεκριμένα, ο τουρίστας μπορεί να συναντήσει τον συγκεκριμένο χάρτη στην Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου, τη Μαρίνα, το Λιμάνι, την Επίχωση, την Πλατεία Εναερίου και σε δύο σημεία στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.

Ο χάρτης απεικονίζει το κέντρο πόλης με ζωντανά και έντονα χρώματα, σημειώνοντας με εικονίδια τα σημεία αναφοράς καθώς και προτεινόμενη διαδρομή για επίσκεψη σε αρκετά από αυτά. Σημειώνονται επίσης οι εμπορικοί δρόμοι, οι χώροι εστίασης, τα σημεία ενοικίασης ποδηλάτου, τα γραφεία τουριστικής πληροφόρησης του ΚΟΤ και άλλα χρήσιμα στοιχεία για την περιδιάβαση του Κύπριου ή ξένου επισκέπτη.

Με τη βοήθεια του χάρτη, ο κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει την τοποθεσία που τον ενδιαφέρει και τον τρόπο μετάβασης του σε αυτή, υπολογίζοντας ακόμη και την απόσταση που θα πρέπει να διανύσει.

Η ενέργεια αυτή στοχεύει στην ενθάρρυνση και προσέλκυση του τουρίστα (είτε έρχεται από την τουριστική περιοχή είτε από το λιμάνι) να επισκεφτεί την παλιά πόλη και σημεία που βρίσκονται δυτικότερα της Λεμεσού εμπλουτίζοντας έτσι την τουριστική του εμπειρία και γνωρίζοντας περισσότερα για τον πολιτισμό και την ιστορία της Λεμεσού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024