Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤουριστικές επενδύσεις στη Βουλγαρία σχεδιάζει η γερμανική εταιρία REWE

Τουριστικές επενδύσεις στη Βουλγαρία σχεδιάζει η γερμανική εταιρία REWE

`Ανοιγμα στις τουριστικές επενδύσεις προτίθεται να πραγματοποιήσει εντός των προσεχών ετών η γερμανική εταιρία REWE Trading,και μάλιστα στη χώρα της Βουλγαρίας, με αφορμή την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση το […]

`Ανοιγμα στις τουριστικές επενδύσεις προτίθεται να πραγματοποιήσει εντός των προσεχών ετών η γερμανική εταιρία REWE Trading,<...>και μάλιστα στη χώρα της Βουλγαρίας, με αφορμή την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2007.

Το κόστος των επενδύσεων, που προγραμματίζει η γερμανική εταιρία αγγίζει τα 220 εκατ. ευρώ και οι επενδύσεις της θα αφορούν τόσο στο προσφιλές σε αυτήν χώρο των σούπερ μάρκετ, όσο και του τουρισμού, κατόπιν συνεργασίας με την LTU Touristik/ITS Reisen.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο `Sofia News Agency` την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος της REWE, κ. Achim Egner, είχε συναντήσεις τόσο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, κ. Γκεόργκι Παρβάνοφ, όσο και με τον πρωθυπουργό, κ. Σεργκέι Στανίσεφ και τον υπουργό Οικονομίας και Ενέργειας, κ. Ρούμεν Οβτσάροφ.

Μετά τη συνάντηση, ο Γερμανός επιχειρηματίας δήλωσε ότι “είναι βέβαιος πως η Βουλγαρία κινείται προς την Ε.Ε. με καλή ταχύτητα και η ένταξή της το 2007 δείχνει πλέον σίγουρη”. Ακόμη όμως και αν η ένταξη γίνει έναν χρόνο αργότερα, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τον επενδυτικό σχεδιασμό της REWE, ξεκαθάρισε ο κ. Egner.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024